AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού ταξιδεύουν στις 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Η Ετήσια Εκδήλωση αποτελεί κορυφαίο γεγονός, στην οποία έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραστούν εκκοκκιστές, έμποροι, μεσίτες, κλωστοϋφαντουργοί, τελικοί χρήστες, μεταφορείς αλλά και όλοι οι σχετικοί με την αλυσίδα βάμβακος.

Ομιλητές από όλο τον κόσμο θα αναφερθούν στις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του βάμβακος στις χώρες της Μεσογείου, στις προοπτικές της αγοράς βαμβακιού σε παγκόσμιο επίπεδο, στο εθνικό σύστημα ποιότητας Agro2, στην Αναγεννητική Καλλιέργεια κ.α.

 

  • Ποιες ήταν οι εξελίξεις μέσα στο 2023 για το βαμβάκι στη λεκάνη της Μεσογείου;
  • Τί γίνεται στην παγκόσμια αγορά του βαμβακιού; Ποιες οι δεσμεύσεις των εμπόρων απέναντι στο προϊόν;
  • Τί είναι η αναγεννητική γεωργία και ποια τα κίνητρα για τους παραγωγούς;
  • Τί είναι ολοκληρωμένη διαχείριση και πως μπορεί το σύστημα πιστοποίησης Agro2 να διασφαλίσει την εφαρμογή περιβαλλοντικών, κοινωνικών και ποιοτικών κανόνων;
  • και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) που ξεκίνησε το 2014 με μεγάλη απήχηση τόσο σε Ευρώπη όσο και εκτός αυτής. Και φέτος συνδιοργανωτές είναι το IzmirCommodityExchange και το CentroAlgodoneroNacional. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σημειώνοντας τη σημασία του βαμβακιού για την οικονομία της χώρας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σε λειτουργία το 1ο Κέντρο Αναφοράς ΕΕ για την Ευζωία των Υδρόβιων Ζώων

Αυτόπτης μάρτυρας για την κοπέλα που γλίτωσε από τον «Δράκο των Εξαρχείων»: «Έλεγε: πήγε να με βιάσει και έτρεμε ολόκληρη»

Χρήσιμα: ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινήσεις για τις διορθώσεις στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2023

Αφήστε ένα σχόλιο