AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Από 1,5 έως 4 μήνες το διάστημα που θα χρειαστεί για να προκύψει απόφαση του CAS


Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προσφύγει το CAS σε μία υπόθεση που από τη στιγμή που θα φτάσει στο ανώτατο δικαιοδοτικό επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης μπορεί να… τραβήξει έως και 4 μήνες.

Η απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού σε δεύτερο επίπεδο από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έφερε – αναμενόμενα – και την αντίδραση των Ερυθρόλευκων. Μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, αποσαφηνίστηκε πώς θα προσφύγει η ομάδα στο CAS.

Από τη στιγμή λοιπόν που η υπόθεση θα πάει εκεί θα τραβήξει χρονικά. Είναι πιθανό να έχουμε εξέλιξη με απόφαση μετά από 1,5 μήνα (από την κατάθεση της προσφυγής), μπορεί όμως να προκύψει απόφαση έπειτα από ένα διάστημα 4 μηνών και άρα καλό… 2024.

Γενικότερα το CAS αποτελεί μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία σε επίπεδο λήψης αποφάσεων. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός γενικότερα – από την πρώτη στιγμή μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – είχε τη διάθεση να φτάσει έως το τέλος με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ας μην ξεχνάμε και την ανακοίνωση αλλά και τη διακοπή της συνεργασίας με το Metropolitan. Και βέβαια σταμάτησε και η συνεργασία με τον επί σειρά ετών γιατρό του συλλόγου, Χρήστο Θέο (που ήταν στην πειραϊκή ΠΑΕ από το 2011).

Source link

Related posts

Τo NBA live στο Gazzetta

Νάπολι – Τζένοα 1-1: Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται…

Wyscout Analysis – Ολυμπιακός: Οι επιθετικές αρετές του Ομάρ Ρίτσαρντς έκαναν τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα… χέρια του (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο