AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Επιλογή Κοβάσεβιτς ο Μεντιλίμπαρ, η διοίκηση τα βρήκε μέσα σε λίγες ώρες με τον Ισπανό

[ad_1]

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό με τον οποίο χρειάστηκαν λίγες ώρες ώστε να επέλθει συμφωνία.

Ουσιαστικά για το τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό οι περισσότερες εάν όχι όλες οι πληροφορίες προήλθαν από την Ισπανία. Και αυτό διότι από τον Ολυμπιακό το μόνο που προέκυπτε ως προς το θέμα του επόμενου προπονητή την Πέμπτη ήταν πώς τη Δευτέρα την προπόνηση θα την κάνει ο νέος τεχνικός και όχι ο υπηρεσιακός, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Με βάση και τις ισπανικές πηγές ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποτελεί κυρίως επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που ξέρει – και ήξερε – καλά την ισπανική αγορά. Η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών με τις τελικές συζητήσεις τους επήλθε μέσα σε λίγες ώρες (και ενώ οι πρώτες προσεγγίσεις ξεκίνησαν επί της ουσίας την Τετάρτη αργά το βράδυ) και ενώ δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί ενός συμβολαίου κάποιων μηνών με προοπτική ανανέωσης (οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για συμβόλαιο 1.5 + 1 χρόνου).

Στα 62 χρόνια του ο Μεντιλίμπαρ θα βρεθεί πρώτη φορά εκτός Ισπανίας. Μετά τη Σεβίλλη που ήταν η τελευταία χρονικά ομάδα του έρχεται λοιπόν ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός πριν από τον Μεντιλίμπαρ είχε ψαχτεί με αρκετούς προπονητές. Και βέβαια έφερε στην Ελλάδα τον Γιάνσεν, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, χωρίς όμως να συμφωνήσει μαζί του.

Ο Καρβαλιάλ είχε… τελειώσει σχεδόν αμέσως μετά τον Παναθηναϊκό

Από τον Γενάρη είχαν αρχίσει τα πράγματα να μην δείχνουν τόσο καλά με τη συνεργασία του Πέδρο Άλβες με τον Ολυμπιακό κυρίως σε ότι είχε να κάνει με μεταγραφικά θέματα. Ανεξαρτήτως αυτών των δεδομένων ο Καρβαλιάλ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν… γύριζε το χαρτί. Μάλιστα στον Ολυμπιακό υπήρχε κλίμα – σύμφωνα με πληροφορίες – ακόμα και για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο μετά το ματς της Λεωφόρου που τελικώς δεν έγινε.

Ωστόσο είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.για τον 58χρονο Καρβαλιάλ που έφτασε σε ένα σημείο απλώς να έχει κάποιες πιθανότητες να μείνει έως τον ΟΦΗ. Από τη στιγμή που βρέθηκε διάδοχη λύση προτιμήθηκε η υπηρεσιακή επιλογή του Συλαϊδόπουλου για τον ΟΦΗ και έτσι ήρθαν οι τίτλοι τέλους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καταγγελία για αστυνομική βία στην πορεία για τα Τέμπη: «Μου έριξε κουτουλιά με το κράνος» (vid)

Κορακάκης: «Ο Ατρόμητος θα το… γυρίσει, σύντομα θα έρθει άλλος προπονητής»

Παναθηναϊκός: Ο Μήτογλου τραγούδησε μαζί με τη Βίσση το «κι έχω τόσα να θυμάμαι» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο