AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Ο Κάρμο καθιερώνεται με το… καλημέρα ως ο ένας εκ των βασικών στόπερ της ομάδας (vids)

[ad_1]

Ο άλλοτε στόπερ της Πόρτο συνέχισε να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και δημιουργεί άλλα δεδομένα σε σχέση με τη θέση αυτή στην ομάδα.

Στα 24 του χρόνια ο Νταβίντ Κάρμο εν πρώτοις έχει παρουσιάσει ιδιαίτερα καλά δείγματα στον Ολυμπιακό αν και έχει παίξει μόλις 2 αγώνες (όντας βέβαια δανεικός από την Πόρτο). Ήταν βασικός στο ντεμπούτο του στην ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έπαιξε στην αρχική 11άδα και στο 4-0 με τον ΟΦΗ στο Φάληρο.

Ο Πορτογάλος σχεδόν δίμετρος στόπερ προφανώς και αποκτήθηκε για να είναι στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών, πλην όμως με το… καλημέρα επανακαθορίζει την ιεραρχία στις θέσεις των στόπερ. Ο Κάρμο με την παρούσα συνθήκη θα πρέπει να λογίζεται ως ένας εκ των βασικών στόπερ και ενώ ήταν και η μία εκ των τριών αλλαγών της ευρωπαϊκής λίστας (οι άλλοι 2 που μπήκαν ήταν οι Ορτα και Τσικίνιο).

Γενικά ο Κάρμο είναι ένας παίκτης που δείχνει να προσφέρει ασφάλεια στα μετόπισθεν. Με τον ΟΦΗ βοήθησε και δημιουργικά καθώς από τη δική του κεφαλιά η μπάλα πηγαίνει στον Ποντένσε που τη… στέλνει μετά προς τον Μασούρα και βγαίνει το 1-0. Σε αυτή τη φάση ο Νταβίντ Κάρμο ετοιμάζεται να ξεκινήσει βασικός και στο Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος. Μένει να φανεί το ποιός θα είναι ο παρτενέρ του σε αυτό το ματς. Το ματς αυτής της Πέμπτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης: Βίντεο δείχνει τον Μπράμπετς να κυκλοφορεί μεθυσμένος σε δρόμο της Τσεχίας (vid)

Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Αθηναίων: «Τα ονόματα των θυμάτων σβήστηκαν μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής»

Παρί Σεν Ζερμέν: Αγγλικό πρωτοσέλιδο την αποκαλεί «κλέφτρα»

Αφήστε ένα σχόλιο