AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Πέρασε «αλώβητος» από τη Βουλιαγμένη

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη με 10-7 στον Λαιμό, συνεχίζοντας με το απόλυτο στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League, το έδειξε και στον Λαιμό, επικρατώντας επί της Βουλιαγμένης με 10-7, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του ομίλου G2 της β’ φάσης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης με 10-7.

Ο Παπαναστασίου με δύο γκολ στον παραπάνω αρχικά έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, 1-0 και έπειτα ισοφάρισε σε 2-2, με τους Γούντχεντ (παραπάνω) και Παπασηφάκη (πέναλτι) να έχουν σκοράρει ενδιάμεσα για τη Βουλιαγμένη.

Ίδιο το σενάριο, με αντίστροφη σειρά στο 2ο οκτάλεπτπ. Ο Καλογερόπουλος έκανε το 3-2 για τους «μπέμπηδες», η κόντρα από τον Γενηδουνιά και το εξάμετρο από τον Βάμος έφεραν τον Ολυμπιακό στο 4-3, πριν ο Χαλυβόπουλος διαμορφώσει το 4-4 για το πρώτο ημίχρονο.

Ο Κουρούβανης με ωραία εκτέλεση στον παραπάνω, ισοφάρισε για τη Βουλιαγμένη σε 5-5 όμως οι Παπαναστασίου και Αλαφραγκής σκοράραντας στον παραπάνω, έφεραν τους «ερυθρόλευκους» για πρώτη φορά στο +2 (7-5) και με τον ίδιο τρόπο ο Φουντούλης το συντήρησε για το 8-6 (2:25).

Ο Βάμος, με την εκτελεστική ποιότητα που τον διακρίνει, «εκτέλεσε» τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, γράφοντας το 9-6 για τους φιλοξενούμενους στις αρχές της 4ης περιόδου.

Η ασίστ από τον Χατζή έδωσε την ευκαιρία στον Ούμποβιτς να μειώσει σε 9-7 στα 4:55, με τους γηπεδούχους στην επόμενη φάση να ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σπάχιτς στα 2μ., με τους διαιτητές να δίνουν συνέχεια στον αγώνα.

Ακολούθησε η άμυνα από τον Γενηδουνιά για τον Ολυμπιακός στον παίκτη λιγότερο, στα 2:40 και ο ίδιος σκοράροντας από τα αριστερά στον παίκτη παραπάνω, έγραψε το 10-7, τελειώνοντας τον αγώνα στα 2:00, πριν από τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-4, 1-2.

Bουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Καλογερόπουλος 1, Γούντχεντ 1, Παπασηφάκης 1, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 1, Κωνσταντόπουλος 1, Ούμποβιτς 1.

Ολυμπιακός (Κόλιανιν): Γενηδουνιάς 2, Βάμος 3, Παπαναστασίου 3, Αλαφραγκής 1, Φουντούλης 1.

H βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 54
2.Βουλιαγμένη 48
3.Απόλλων Σμύρνης 43
4.Πανιώνιος 42
5.ΠΑΟΚ 33
6.Παναθηναϊκός 29
7.ΓΣ Περιστερίου 26
8.Υδραϊκός 22

[ad_2]

Source link

Related posts

Μέσι: Η Σαουδική Αραβία εγκαινίασε νέα τουριστική καμπάνια με τον Αργεντινό να «σπάει» τα στερεότυπα (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ράσφορντ, Άντονι, Κασεμίρο και άλλοι εννέα στην… πόρτα της εξόδου!

Αλμέιδα: «Να δείξουμε θάρρος και να επανέλθουμε, με εκνευρίζει όταν μειώνουν την αξία του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Αφήστε ένα σχόλιο