AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός CAS: Η ημερομηνία και τα τρία σενάρια της απόφασης

[ad_1]

Στον Ολυμπιακό αναμένουν σύμφωνα με πληροφορίες πιθανώς εντός της τρέχουσας εβδομάδας την απόφαση του CAS για την υπόθεση του Χουάνκαρ και την τύχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν έχει ολοκληρώσει την απαιτούμενη διαδικασία σε σχέση με το CAS και την εκδίκαση για την υπόθεση Χουάνκαρ. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι υπάρχει εκτίμηση πώς η απόφαση είναι πιθανό να βγει ακόμα και εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να βγει απόφαση το συντομότερο δυνατόν.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη τιμωρηθεί και βέβαια εκτίσει και την ποινή των 2 αγωνιστικών τους κεκλεισμένων των Θυρών (με Παναιτωλικό αλλά και Αστέρα Τρίπολης). Από εκεί και τα πέρα τα βασικά ενδεχόμενα σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι τρία.

1) Να μην αλλάξει η ποινή από το CAS: Να κρίνει δηλαδή το CAS πώς ορθώς τα αρμόδια όργανα της Λίγκας και μετά της ΕΠΟ πήραν μία τέτοια απόφαση. Μία απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού.

2) Να απορριφθεί / ανατραπεί η επιβληθείσα ποινή: Να αξιολογηθεί πώς λανθασμένα το ματς κατακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό και εις βάρος του Ολυμπιακού. Σε αυτό το σενάριο θα επιστραφεί ο ένας βαθμός και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να δουν τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

3) Να υπάρξει μεταρρύθμιση της ποινής: Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδεχομένως να επιστραφεί ο ένας βαθμός στον Ολυμπιακό και η άλλη ποινή να μείνει ώς έχει ή να αποφασιστεί κάτι άλλο που θα τροποποιεί μερικώς την υπάρχουσα τιμωρία.

Να τονιστεί πώς επί της διαδικασίας η ΕΠΟ ως διάδικος δεν ζήτησε να υπάρξει αυστηρότερη ποινή για τον Ολυμπιακό ή κάτι άλλο. Όπως επίσης ότι δεν επιβεβαιώνονται από καμία εμπλεκόμενη πλευρά οι όποιες εκτιμήσεις έχουν διαρρεύσει επί της απόφασης.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Ξέφρενο πάρτι μεταξύ οπαδών και παικτών (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ατομικό για τον Κόντε

Στο κυνήγι του Ντο Κουόν: Ο Cryptoman που εξαφάνισε 40 δισ. δολάρια, ένας σύγχρονος θρύλος στα κρυπτονομίσματα

Αφήστε ένα σχόλιο