AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Το νέο ρεκόρ του Ελ Καμπί που ξεπέρασε τον Ελ Αραμπί

[ad_1]

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έσπασε το ρεκόρ του συμπατριώτη του Ελ Αραμπί κι έγινε ο παίκτης του Ολυμπιακού με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν.

Το γκολ του Αγιούμπ Ελ Καμπί στην χθεσινή βαριά ήττα του Ολυμπιακού με 4-1 μέσα στην έδρα του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να μην κατάφερε να συμβάλλει στην αλλαγή της εξέλιξης του αγώνα βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο βοήθησε τον ίδιο να «γράψει» ένα νέο ρεκόρ.

Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Πειραιωτών που σκοράρει οκτώ τέρματα σε μία ευρωπαϊκή σεζόν ξεπερώντας τον συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που είχε επτά και διατηρούσε μέχρι χθες την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας.

Αν συνυπολογίσουμε τις αντίστοιχες επιδόσεις από παίκτες σε όλες τις ελληνικές ομάδες, μπροστά του βρίσκονται μόνο οι Αντωνιάδης (του Παναθηναϊκού με δέκα γκολ τη σεζόν 1970-1971) και Μακ (του ΠΑΟΚ, με εννέα γκολ τη σεζόν 2015-2016).

Ο Μαροκινός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ στο εντός έδρας ματς με την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά, δύο με την Φράιμπουργκ εντός έδρας στους ομίλους κι ένα με την Τόπολα εντός την τελευταία αγωνιστική, από ένα στα παιχνίδια με την Φέρεντσβάρος κι ένα κόντρα στην Μακάμπι χθες.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έχει σκοράρει φέτος 23 τέρματα με την φανέλα του Ολυμπιακού σε 34 συμμετοχές.


[ad_2]

Source link

Related posts

Μπακς – Σέλτικς 135-102: Με κυρίαρχο Γιάννη τους… σκόρπισαν (vid)

Δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη πρότεινε να ναυλωθεί καταμαράν για την μετακίνηση των πολιτών

Μάντζιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας αλλά μας αδίκησε και ο διαιτητής»

Αφήστε ένα σχόλιο