AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Καρβαλιάλ για την πρόκριση (vid)

[ad_1]

Ο Πορτογάλος τεχνικός διαφαίνεται πώς έχει μία δεδομένη σκέψη για το αγωνιστικό μοντέλο που θα ακολουθήσει στον Ολυμπιακό για το ματς με τη Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, ολοκλήρωσε με τους παίκτες του Ολυμπιακού την προετοιμασία της ομάδας πριν τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη. Με βάση τις δοκιμές του ο Πορτογάλος επιδιώκει να βάλει τους παίκτες στις φυσικές τους θέσεις και να λειτουργήσει πιο κοντά στη λογική του 4-2-3-1 (παρά το γεγονός ότι έχει κάνει και δοκιμές όπως με Ιμπόρα στόπερ καθώς ο Ισπανός δεν είναι σέντερ μπακ ως γνωστόν).

Με βάση τις ενδείξεις και τις δοκιμές που υπάρχουν η επικρατέστερη 11άδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Σέρβους – που έχει βέβαια μορφή… τελικού για την ευρωπαϊκή συνέχεια των Πειραιωτών – είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ρέτσος, Ντόι, Ροντινέι, Εσε, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Σε μία προσέγγιση οι παίκτες να λειτουργήσουν στις θέσεις που αγωνίζονται κανονικά (και ως συνήθως). Άρα ένα πολύ πιθανό αγωνιστικό σενάριο θα είναι να δούμε τον Φορτούνη πίσω από τον φορ και τον Μασούρα να λειτουργεί περισσότερο ως εξτρέμ.

Είναι μία εκδοχή δηλαδή. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δούμε έτσι τη διάταξη, είναι κάτι όμως που φαίνεται πώς το σκέφτεται για τα καλά ο Καρβαλιάλ που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ερυθρόλευκων στο Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τοράλ

Αντετοκούνμπο: Η κυρίαρχη εμφάνιση κόντρα στους Μάβερικς (vid)

Στίβος: Το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2024

Αφήστε ένα σχόλιο