AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μεντιλίμπαρ για τη Φερεντσβάρος και το… παραθυράκι για αλλαγή ή και έκπληξη (vids)

[ad_1]

Ο Ισπανός τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά από ερώτηση του Gazzetta άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για αλλαγές ή αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του χρονικά προπόνηση επί ουγγρικού εδάφους με τον Ισπανό τεχνικό να δείχνει πώς έχει καταλήξει στα πλάνα του ως προς την 11άδα για τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρωτήθηκε παραμονές του αγώνα για τα πλάνα του. Για το αγωνιστικό του σχέδιο και τις ιδέες του και το τι μπορεί να αλλάξει. Απαντώντας σε ερώτηση του Gazzetta ο πεπειραμένος τεχνικός σχολίασε πώς «θα δείτε αύριο. Μένει μία προπόνηση – όπως είπατε και εσείς – που μπορεί να σου αλλάξουν τα πλάνα (και τα δεδομένα). Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν αύριο. Πιθανόν να δείτε κάποια αλλαγή αλλά έχω πάρει τις αποφάσεις μου».

Ο Βάσκος προπονητής με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε τη σημαντική πιθανότητα να δούμε κάποια αλλαγή ή και έκπληξη στον καταρτισμό της αρχικής του 11άδας. Ο Ισπανός τεχνικός επεφύλασσε τα τελευταία… τεστ για την 11άδα του το βράδυ της Τετάρτης και ενώ το 4-3-3 παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Μία εκτίμηση 11άδας για τον αγώνα στην Ουγγαρία έχει κυρίως ως εξής (και με την παράμετρο της αλλαγής ή της πιθανής έκπληξης να υπάρχει): Πασχαλάκης – Ορτέγα, Ντόι (και ενώ υπάρχει και η επιλογή του Ρέτσου), Κάρμο και Ροντινέι – Εσε, Ορτα ή Αλεξανδρόπουλος και Τσικίνιο – Φορτούνης ή Μασούρας με Ποντένσε και Ελ Καμπί. Εναλλακτικά υπάρχουν και οι επιλογές των Καρβάλιο και Κίνι για το κέντρο και την άμυνα αντιστοίχως. Μάλιστα εάν ο Ισπανός μπακ είναι στο 100% (περί Κίνι ο λόγος) δεν αποκλείεται ο συμπατριώτης του να τον σκεφτεί ακόμα και για βασικό.

Οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ, όπως ανακοινώθηκαν για τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2) είναι οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Εσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ομάρ Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Κίνι.


[ad_2]

Source link

Related posts

NBA, Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς επισημοποίησαν την επέκταση με τον Γιάννη

Σοκάρει η υπόθεση σατανισμού στη Νικολούλη: 19χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας πεντάλφες στο σπίτι (vid)

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ μέσα στη βροχή (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο