AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: «Όσοι βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή εισιτήριο που ανήκει σε άλλον θα τους απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο»

[ad_1]

Μήνυμα προς τον κόσμο του έστειλε ο Ολυμπιακός για το αποψινό παιχνίδι, τονίζοντας ότι θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο σε εκείνους που θα προσπαθήσουν να μπουν χωρίς ονομαστικά εισιτήρια.

Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των προημιτελικών του Conference League κινείται ο οργανισμός του Ολυμπιακού.

Με ενημέρωση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζήτησε από τον κόσμο του να είναι προσεκτικός στο αποψινό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς τόνισε ότι θα απαγορευθεί η είσοδος σε όσους προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο χωρίς ονομαστικά εισιτήρια.

Παράλληλα επισήμανε τις ενέργειες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας με βάση τον νέο νόμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

• Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .

• Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

• Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

• Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Με τις ίδιες απουσίες και την σκέψη στον ΠΑΣ

Aιτωλοακαρνανία: Χτύπησε τη γυναίκα του με τούβλο στο κεφάλι και αναζητείται

Έπος στη Μαδρίτη: Ρεκόρ πόντων η Ρεάλ, συνολικό ρεκόρ πόντων και 8 παίκτες με τουλάχιστον 40 λεπτά! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο