AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ο Κασιδιάρης έλαβε έκτακτη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού: Κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση

[ad_1]

Εγκρίθηκε από το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού η αίτηση για άδεια του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να ορκιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης θα παραστεί στην ορκωμοσία για το Δήμο της Αθήνας με συνοδεία αστυνομικών.

Με συνοδεία αστυνομικών θα παραστεί στην ορκωμοσία για τον Δήμο Αθηναίων ο καταδικασμένος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί κατά τη διάρκεια των περασμένων δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με το Open, την ερχόμενη Πέμπτη (28/12), στις 11:00 το πρωί, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στη Φωκίωνος Νέγρη θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου αλλά και όλων των διαμερισματικών και συμβούλων όλων των παρατάξεων του δήμου της Αθήνας.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότα για δήμαρχος της πρωτεύουσας, και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Με υψωμένες τις γροθιές ξανά ο Αταμάν, αποθεώθηκε από τον κόσμο των «πρασίνων»

Μπασκόνια – Μακάμπι: Η στιγμή έντασης του Μπάλντγουιν με τον διαιτητή (vid)

Τo NBA live στο Gazzetta

Αφήστε ένα σχόλιο