AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Ο πλανήτης υποδέχεται με πυροτεχνήματα και ελπίδες το 2024

[ad_1]

Ο πλανήτης υποδέχεται με πυροτεχνήματα και ελπίδες το 2024

Με φαντασμαγορικά σόου και την ευχή να φέρει το τέλος των πολέμων και την μείωση του υψηλού κόστους ζωής καλωσορίζουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι το νέο έτος

Η μία χώρα μετά την άλλη υποδέχεται με θεαματικό τρόπο -στην πλειοψηφία τους- το νέο έτος, με την ελπίδα το 2024 να φέρει μείωση στο υψηλό κόστος ζωής και τέλος στους πολέμους.

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι και υποδέχθηκαν με γέλια και χειροκροτήματα το νέο έτος ενμέσω ενός φαντασμαγορικού θεάματος με πυροτεχνήματα να μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα.

Με τη λάμψη των πυροτεχνημάτων που διήρκεσε 5 λεπτά υποδέχθηκαν νωρίτερα οι Νεοζηλανδοί το νέο έτος στο Όκλαντ, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη πόλη στον πλανήτη, που γιόρτασε την έλευση του 2024. Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στον Sky Tower στην πρωτεύουσα της χώρας, για να απολαύσουν τα φαντασμαγoρικά πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα στον ουρανό.

Ωστόσο, τα νησιά Κιριμπάτι ήταν το πρώτο μέρος του πλανήτη που υποδέχθηκε το νέο έτος, αν και δεν είχαν προγραμματιστεί σημαντικές εκδηλώσεις στο κύριο νησί τους το Κιριτιμάτι. Ακολούθησαν τα νησιά Σαμόα και τα νησιά Τόγκα.

Οι τελευταίοι που θα υποδεχθούν το νέο έτος θα είναι οι κάτοικοι των δυτικών ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεκάδες χιλιάδες μέλη μας εξέλεξαν με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον νέο μας πρόεδρο» ξεκαθαρίζουν Σβίγκου και Βασιλειάδης

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΟΠΕΚΕΠΕ 2024: ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ!

Κτηνοτρόφος της Χρονιάς ο Μιχάλης Κυριακίδης από τον Πετεινό Ξάνθης

Αφήστε ένα σχόλιο