AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πήγασος – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετο πέρασμα από Πολίχνη οι «ασπρόμαυροι»

[ad_1]

Με εξαίρεση το πρώτο σετ το οποίο ήταν ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ πέρασε με άνεση από την Πολίχνη επικρατώντας του Πήγασου με 3-1 και έφτασε τους 22 βαθμούς παραμένοντας στην 3η θέση.

Σαν σε προπόνηση ο ΠΑΟΚ μέσα στην Πολίχνη κόντρα στον Πήγασο. Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ, ωστόσο πήραν τη νίκη επικρατώντας με 3-0 (23-25, 17-25, 21-25) του Πήγασου. Μια νίκη που τους έφερε στους 22 βαθμούς, παραμένοντας στην 3η θέση μετά από 12 παιχνίδια, με τον Μίλωνα να είναι 4ος με 18 αλλά σε 10 αναμετρήσεις. Όσον αφορά τον Πήγασο έμεινε στην 8η θέση με 10 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Στα του αγώνα τα πάντα θα λέγαμε πως κρίθηκαν στο πρώτο σετ. Εκεί οι δύο ομάδες ήταν μαζί με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα που έφτασε τους 3 πόντους και τους γηπεδούχους να τους φτάνουν. Έτσι έφτασαν μαζί μέχρι και το 17-17, σημείο στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ένα 2-0 και το κράτησαν ως το τέλος παρότι οι παίκτες του Πήγασου μείωναν στον πόντο, για να γίνει έτσι το 23-25 με επίθεση του Βαν Γκάρντερεν.

Στα επόμενα δύο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμα παραπάνω την απόδοσή τους και χωρίς να αφήσουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης έφτασαν στο άνετο 3-0 και την κατάκτηση του τρίποντου. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές που είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Κοκκινάκη με 76% στην υποδοχή, ήταν ο Βαν Γκάρντερεν με 13 και τον ακολούθησαν οι Βαν ντεν Ντρις, Τριύχτσεφ και Λινάρδος με 12, 12 και 11 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Μαυροβουνιώτης είχε 13 και ο Καπετανίδης 12.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Μαραβέγιας πήγε για ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι και… είδε Παναιτωλικό: «Instagram vs Reality» (pic)

Μονακό – Παρί 93-98: Έβρισκε σίδερο ο Τζέιμς και έμειναν εκτός τελικού οι Μονεγάσκοι

Το ρολόι που κοστίζει εκατομμύρια και είναι φτιαγμένο από αστεροειδή

Αφήστε ένα σχόλιο