AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναγιώτης Γιαννάκης: Πρωτάθλημα δεν είναι η νίκη, αλλά η υλοποίηση ενός σχεδίου

[ad_1]

Επισκεφτήκαμε την CLIMATHERM ENERGY 2024 και παρακολουθήσαμε από κοντά μια motivational συζήτηση με τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ.

Πώς σχετίζεται ο πρωταθλητισμός με τις οικιακές αντλίες θερμότητας; Πώς δημιουργούν οι άνθρωποι καλό κλίμα, εντός και εκτός εισαγωγικών; Τι δουλειά έχει ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη διεθνή έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2024 που έλαβε χώρα από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, πλάι στο Ελευθέριος Βενιζέλος; Επισκεφτήκαμε, το περασμένο Σάββατο (24/2) την έκθεση και έχουμε όλες τις απαντήσεις.

...

H έκθεση

Το Metropolitan Expo ήταν γεμάτο από νωρίς, αφού άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συγκεντρώθηκαν εκεί προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κλάδο της ενέργειας. Το Gazzetta ήταν καλεσμένο των εταιρειών Hisense και Delphis προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το VIP Mentoring Session με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος βρέθηκε εκεί προκειμένου να μοιραστεί τις εμπειρίες του, να εμπνεύσει και να «προπονήσει» τους Hisense Coaches, στη δική τους έδρα.

Η είσοδος του στον χώρο συνοδεύτηκε από σποτάκια με τις εμβληματικότερες επιτυχίες του στην Εθνική ως προπονητής, όπως η νίκη στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005 κόντρα στην Γαλλία και η νίκη κόντρα στις ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ της Σαϊτάμα την επόμενη χρονιά.

....

Τον εθνικό μας coach υποδέχτηκε ο Τίμος Δασκαλόπουλος CEO της HISENSE και μαζί συζήτησαν για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργούν καλό κλίμα σε ομάδες, σπίτια και επιχειρήσεις. Μπροστά τους δημιουργήθηκε «κερκίδα» με δημοσιογράφους και επισκέπτες της έκθεσης.

Οι συμβουλές του Παναγιώτη Γιαννάκη

Τα βασικά σημεία στα οποία στάθηκε ο coach ήταν τα εξής:

-Δεν έχει τόση σημασία μια μεμονωμένη νίκη. Για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος χρειάζεται ομαδική δουλειά η οποία θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Βασικός στόχος είναι όχι να κερδίσεις, αλλά να είσαι καλύτερος από εχθές. Τότε θα έρθουν τόσο οι νίκες όσο και τα πρωταθλήματα.

-Με αφορμή γκρίνια συμπαικτών του ότι δίνουν αγώνες Χριστούγεννα και καλοκαίρι, όταν ο περισσότερος κόσμος ξεκουράζεται, ξεκαθάρισε πως μόνο έτσι μπορείς να κάνεις την διαφορά. Όταν οι άλλοι κάθονται, εσείς δουλεύετε (απευθυνόμενος στους ανθρώπους της Hisense), γίνεστε μούσκεμα, αλλά όταν στο τέλος παρουσιάσετε τη δουλειά σας, η οποία έχει υλοποιηθεί τέλεια, είναι σαν να έχετε κερδίσει την ομάδα των ΗΠΑ.

-Η δουλειά του coach είναι να δημιουργήσει στην ομάδα του την ευκαιρία να κερδίσει. Αυτό έκανε και με την Γαλλία. Αυτό ήταν το πλάνο και η συνεισφορά του. Τα καλάθια τα έβαλαν οι παίκτες. Αυτό καλούνται να κάνουν και οι Hisense Coaches. Να δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αποδώσει τα μέγιστα η «ομάδα» των προϊόντων τους.

-Η ψυχραιμία και το τι σημαίνει λίγος ή πολύς χρόνος, είναι θέμα πλάνου, προπόνησης.

Αυτές οι αρχές δεν βρίσκουν εφαρμογή μόνο σε γήπεδα και παρκέ. Μπορούν να λειτουργήσουν όπου υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που έχουν κοινούς στόχους, όπως η ομάδα της Hisense που στοχεύει να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κλιματισμό.

Οι δυνατότητες της Hisense

Συγκεκριμένα, για τις αντλίες θερμότητας, αλλά και για όλη την γκάμα κλιματισμού και θέρμανσης, η Hisense στην Ελλάδα συνεργάζεται με μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες κλιματισμού, με ιστορία πάνω από 45 χρόνια, την Delphis.

Με αυτό τον τρόπο οι αντλίες θερμότητας συμπληρώνουν την κορυφαία ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής, την απόλυτη ποιότητα σε υπηρεσίες υποστήριξης και after-sales services. Για έναν ζεστό και άνετο φετινό χειμώνα, λοιπόν, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Hisense και να μάθετε ακόμη περισσότερα.

Ο λόγος πίσω από την επιλογή του συγκεκριμένου coach

....

Στο πλαίσιο του VIP Mentoring Session είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Τίμο Δασκαλόπουλο σχετικά με τη συνεργασία της Hisense με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο CEO της εταιρείας, δήλωσε:

«Ήταν εύκολη επιλογή για εμάς ο Παναγιώτης Γιαννάκης, γιατί θεωρούμε ότι οι πελάτες μας, οι τεχνικοί και οι ψυκτικοί είναι με ένα τρόπο coaches. Πρέπει να ξέρουν πάρα πολύ καλά το υλικό που έχουν στα χέρια τους για να μπορέσουν να δώσουν σωστές τεχνικές λύσεις και πλήρη υποστήριξη. Θεωρήσαμε, λοιπόν, ότι θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον ο coach των coach να μπορέσει να μοιραστεί μαζί μας λίγη από τη σοφία του και να πάρουμε από εκείνον μαθήματα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό».

[ad_2]

Source link

Related posts

Billionaires με ελληνικές ρίζες επενδύουν στα γήπεδα και ψάχνουν τίτλους από το NBA έως το baseball

Ηρακλής – Καμπανιακός 2-2: Γύρισε από το 0-2 ο Γηραιός

Νέα Υόρκη: Σαββατοκύριακο με χιόνια για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο