AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στον ΟΦΗ ο Αράο

[ad_1]

Ο Γουίλιαν Αράο συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη που αντίκρισε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική.

Τις υπηρεσίες του Γουίλιαν Αράο θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (03/03-19:30), το τελευταίο για την κανονική διάρκειας της φετινής σεζόν της Stoiximan Superleague.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ξεκίνησε στο χθεσινό ματς απέναντι στον Άρη και πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 80ο λεπτό, όμως πρόλαβε να αντικρίσει κίτρινη κάρτα, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είδοσό του, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τρεις κάρτες.

Έτσι του επιβλήθηκε αυτόματα ποινής μιας αγωνιστικής όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος παίκτης συμπληρώνει τον αριθμό αυτό. Όμως, η ειδοποιός διαφορά είναι πως επειδή μένει μόλις μία αγωνιστική, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, όπως συνέβαινε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού αυτές οι ποινές πρέπει να εκτιθούν εντός της regular season και δεν γίνεται να μεταφερθούν στα Play-offs.

Κάπως έτσι ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στην διάθεσή του ένα πολύ σημαντικό γρανάζι ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

[ad_2]

Source link

Related posts

Η Μογγολία εκπέμπει SOS: 5 εκατ. ζώα νεκρά και βοσκοί σε απόγνωση – Πολικό ψύχος και καταστροφές – Newsbomb – Ειδησεις

Με κάποιες θα κλείσεις τα μάτια σου: Οι χειρότερες και καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης φέτος

Ανόρθωση: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Άτλας»

Αφήστε ένα σχόλιο