AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει προπόνηση την Τρίτη, υπήρχε καθυστέρηση 2.5 ωρών

[ad_1]

Ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει προπόνηση την Τρίτη στη Μαδρίτη ενόψει του ματς με τη Ρεάλ. Αποστολή Μαδρίτη: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην επανέναρξη της Euroleague μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Οι… πράσινοι την Πέμπτη στις 21:45 θα κοντραριστούν με τους Μαδριλένους σε μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που θα έχουν φέτος κόντρα στην πρωτοπόρο της διοργάνωσης.

Η αποστολή των πράσινων άργησε να φτάσει στην ισπανική πρωτεούσα, αφού υπήρχε καθυστέρηση δυόμισι ωρών και έτσι οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δεν θα κάνουν προπόνηση σήμερα στη Μαδρίτη. Είχαν το γήπεδο συγκεκριμένη ώρα αλλά λόγω της καθυστέρησης δεν θα προλάβουν να πατήσουν παρκέ για την προπόνηση τους.

Με έξι παίκτες αναχώρησαν οι «πράσινοι», αφού οι διεθνείς θα πάνε… απευθείας στη Μαδρίτη. Δηλαδή οι Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο, Μαντζούκας από την Εθνική Ελλάδας, αν και ο διεθνής σέντερ αποκόμισε κάκωση στο γόνατο που «αποκόμισε» και στην Ισπανία θα φανεί το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί .

Το απευθείας «δρομολόγιο» για τη Μαδρίτη ακολούθησε και ο προπονητής Εργκίν Αταμάν μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στην εθνική Τουρκίας και στον Παναθηναϊκό, Τσενκ Γιλντιρίμ. Στην ισπανική πρωτεούουσα έφτασαν οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι οι οποίοι αντίστοιχα είχαν υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του Eurobasket 2025 με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ ο Λεσόρ αναμένεται το απόγευμα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αδερφή του «παλαιοχριστιανού» για τους ισχυρισμούς περί αιμομιξίας: «Κάνε το τεστ DNA για μένα, στο ζητάω σαν χάρη» (vid)

Oλυμπιακός: Το «μέλλον» που έγινε «παρόν» και ο φαύλος κύκλος με τη διαιτησία | Blog – Δημήτρης Κωνσταντινίδης

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής του Πενταγώνου προσπαθεί να πείσει τους συμμάχους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία»

Αφήστε ένα σχόλιο