AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Πανωλεθρία! Ουκρανοί και… ΝΑΤΟ κάηκαν στα ρωσικά σύνορα! 234 νεκροί! Δείτε τι έδειξαν οι Ρώσοι

[ad_1]

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δείχνει κατεστραμμένο εξοπλισμό ομάδων δολιοφθοράς στην περιοχή του Μπέλγκοροντ

Σε παταγώδη αποτυχία κατέληξε η σημερινή απόπειρα  των Ουκρανών να  δημιουργήσουν συνθήκες επίθεσης εντός του ρωσικού εδάφους με ένα συνονθύλευμα δυνάμεων.

Η προσπάθεια ξεκίνησε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Belgorod με τις δυνάμεις «Ρώσων εθελοντών» και ουκρανικών δυνάμεων οι οποίες προσέβαλλαν τα σύνορα με την Ρωσία σε τρεις διαφορετικές διευθύνσεις με ίδιους να ισχυρίζονται ότι πραγματοποιήθηκαν μάχες εντός της ρωσικής επικράτειας.

Όπως έγινε γνωστό από ρωσικής πλευράς  την ευθύνη αντιμετώπισης της επίθεσης ανέλαβε η FSB η οποία κτύπησε τους «τρομοκράτες», όπως αναφέρεται και στις τρεις κατευθύνσεις απόπειρας διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος!

Το καθεστώς του Κιέβου έχασε 234 μαχητές!!!!

Σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει:

“Ο εχθρός έχασε 234 μαχητές σκοτώθηκαν, επτά άρματα μάχης, τρία αμερικανικής κατασκευής οχήματα μάχης πεζικού Bradley και δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Δεν σημειώθηκαν παραβιάσεις των κρατικών συνόρων”

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επιπλέον πλάνα από κατεστραμμένο εξοπλισμό που ανήκει σε ουκρανικές ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης στην ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ, όπου ο ρωσικός στρατός εμπόδισε τις ουκρανικές δυνάμεις να κάνουν σαμποτάζ υπό την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ!

scr


[ad_2]

Source link

Related posts

Νέος Κλάδος στο ΓΕΕΘΑ – Στα πρότυπα του Ισραήλ οι Ενοπλες Δυνάμεις

aitoloakarnanianews

Και το Πακιστάν στον «χορό»: Πραγματοποίησε εκτόξευση του πιο ισχυρού πυρηνικού του όπλου, vid

Η ΕΥΠ εστιάζει στα νότια παράλια της Κρήτης & στη Ρόδο! Όσα αποκάλυψε στην ΕΛ.ΑΣ. διακινητής

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο