AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Είχε σύμμαχο τον Γιόνι Κάστρο απ’ την πρώτη στιγμή

[ad_1]

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του Γιόνι Κάστρο, ο οποίος ήταν «σύμμαχος» του απ’ την πρώτη στιγμή…

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γιόνι Κάστρο και τον ΠΑΟΚ δεν άρχισαν… χτες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές πάνω από δέκα ημέρες, με το όνομα του 29χρονου Ισπανού μπακ να πέφτει πάνω στο τραπέζι όταν άρχισαν να «κολλάνε» οι υπόλοιπες περιπτώσεις τύπου Ροζιέ.

Ο ακραίος αμυντικός της Γουλβς ξέρει τα πάντα για τον «Δικέφαλο», ενημερώθηκε διεξοδικά από τους ανθρώπους του «ασπρόμαυρου» scouting, που ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις, φροντίζοντας να του αναλύσουν το πρότζεκτ της ομάδας. Αυτό αποδείχθηκε το «κλειδί» για να ξεκλειδώσει και να προχωρήσει μια εκ τω πραγμάτων πολύ δύσκολη μεταγραφική περίπτωση, μιας και μιλάμε για έναν έναν ποδοσφαιριστή, που έχει μετρήσει σχεδόν 300 συμμετοχές σε επίπεδο Primera Division και Premier League.

Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την πλευρά του Γιόνι με συγκεκριμένη στρατηγική και βάζοντας πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων ξεκάθαρους όρους, όχι τόσο στο οικονομικό, που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει τον πρώτο λόγο, εξάλλου μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που οι απολαβές του ήταν κοντά στις 40.000 λίρες, σχεδόν 46.000 ευρώ, την εβδομάδα.

Από τις πρώτες συζητήσεις οι «ασπρόμαυροι» διαπίστωσαν θετικό κλίμα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και του Ισπανού ατζέντη και δεν ανησύχησαν όταν στο παιχνίδι φάνηκε να μπαίνει η πρώτη ομάδα του, η Θέλτα, αντιθέτως άρχισαν να αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να φτάσουν στον στόχο τους όταν ο 29χρονος Ισπανός άρχισε να πιέζει τη Γουλβς με στόχο τη λύση του συμβολαίου του. Ηταν στιγμή που στον ΠΑΟΚ κατάλαβαν πως σε αυτή την υπόθεση είχαν σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή.

Μπορεί τα πρώτα μηνύματα από το «Molineux» να μην ήταν ευχάριστα, ωστόσο οι εμπλεκόμενες πλευρές γνώριζαν ότι το γυαλί είχε ραγίσει μετά το επεισόδιο του περασμένου Δεκεμβρίου και δεν μπορούσε να ξανά κολλήσει. Ο Γιόνι ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να παραμείνει άλλο στο Γουλβερχάμπτον, όπου βρέθηκε το 2018 ως μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του κλαμπ, ούτε όμως και να αποχωρήσει ως δανεικός, που ήταν μία απ’ τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας.

Η στόχευση του Ισπανού ήταν συγκεκριμένη προς τον μάνατζερ της ομάδας, Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος θα έπρεπε να αποφασίσει για το αν θα τον άφηνε ελεύθερο ή θα τον επανέφερε άμεσα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Η πίεση που άσκησε ο Κάστρο προς τους ανθρώπους της Γουλβς έπιασε τόπο και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήρθε η πολυπόθητη θετική απάντηση των «λύκων» για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους, αφού πρώτα συμφωνηθούν οι όροι της αποζημίωσης, με τον Ισπανό μαπκ να μπαίνει προς τα τέλη της εβδομάδας στο αεροπλάνο και να έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ηλιούπολη: Δυνατή κίνηση με Γιάννου λίγο πριν το 2024

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Athens Kallithea-Παναιτωλικός 2-2 (vid)

Σημαντική ενίσχυση με Μπορταγκαράι ο Ιωνικός

Αφήστε ένα σχόλιο