AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Περιμένει το συμβόλαιο του Πόρτερ

[ad_1]

Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να κοινοποιήσουν την οριστική συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς επίσης και την ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη.

Προφανώς η συμφωνία του Δικεφάλου με τον 24χρονο γκαρντ δεν είναι… Πρωταπριλιάτικη φάρσα καθώς οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ολοκληρώσει τις επαφές τους, έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αντί του ποσού (περίπου) των 10.000 δολαρίων και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την κοινοποίησή της. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας και ακολούθως να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Κι έτσι θα πυροδοτηθεί μια «βόμβα» μεγατόνων καθώς ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα αποτελέσει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Είναι προφανές ότι οι δύο πλευρές ενώνουν τις ανάγκες τους καθώς ο μεν ΠΑΟΚ ήταν στην αγορά αναζητώντας έναν γκαρντ ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα «φωτίσει» μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ομάδα και ο δε Κέβιν Πόρτερ θα επιστρέψει στο παρκέ έπειτα από περίπου έναν χρόνο καθώς το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του ήταν στις 7 Απριλίου 2023.

Μια σειρά από αρνητικά γεγονότα του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το ΝΒΑ και καθώς εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα δεν είχε καταφέρει να βρει ομάδα για την επανεκκίνηση της καριέρας του, έτσι προέκυψε η προοπτική του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος ατζέντης, Νούνο Πεντρόσο, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Τζάστιν Άλστον φέρεται να είναι το πρόσωπο κλειδί στην όλη υπόθεση και για την ακρίβεια ο άνθρωπος που σκέφτηκε και υποστήριξε αυτή τη συνεργασία.

Στον ΠΑΟΚ προφανώς δεν έχουν διαψεύσει το παραμικρό αλλά από το πρωί, όταν διέρρευσε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, επιβεβαίωσαν ότι… «όλα θα φανούν στη διάρκεια της ημέρας», κάτι που σημαίνει ότι περιμένουν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι Κροάτες αρνήθηκαν την έκδοση υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις παράδοσης»

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ στο Gazzetta

Ράσταβατς: «Είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Αφήστε ένα σχόλιο