AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παπαμιχαήλ: Aποκλεισμός και στο διπλό στο Σαν Ντιέγκο

[ad_1]

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με συμπαίκτρια τη Βαλέρια Στράχοβα δεν κατάφεραν την ανατροπή και ηττήθηκαν από τις Κάιλα Ντέι και Κλερ Λιού με 2-1 στο διπλό στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.

Μετά την ήττα από την Γιαπωνέζα, Μάι Χοντάνα στα προκριματιικά του μονού, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε τον αποκλεισμό και στο διπλό στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.

Η 31χρονη Ελληνίδα, με συμπαίκτρια την Ουκρανή, Βαλέρια Στράχοβα ηττήθηκαν από τις Αμερικανίδες, Κάιλα Ντέι και Κλερ Λιού με 7-6(2), 6-7(2), 10-7 σε αγώνα για τη φάση των «16».

Οι Παπαμιχαήλ και Στράχοβα έχασαν το 1ο σετ στο tie break και στο 2ο σετ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0. Ομως δεν τα παράτησαν, μείωσαν σε 4-3, στο 10ο game πετυχαίνοντας break με love game ισοφάρισαν σε 5-5, διατηρώντας το σερβίς του προσπέρασαν με 6-5, με το σετ να οδηγείται στο tie break. Οι Παπαμιχαήλ/Στράχοβα προηγήθηκαν 3-1 και 6-2, κατέκτησαν το σετ με 7-6(2), με την τελική επικράτηση να κρίνεται στο super tie break.

Eκεί οι Ντέι/Λιού ξέφυγαν με 5-1, 8-2, οι Παπαμιχαήλ/Στράχοβα μείωσαν σε 8-6, όμως δεν μπόρεσαν να φέρουν νέα ανατροπή, με τις Αμερικανίδες να φθάνουν στο 10-7 και στην πρόκριση.

[ad_2]

Source link

Related posts

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Νέα επίθεση στον ηγέτη του ακροδεξιού FvD στην Ολλανδία: Τον χτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι μέσα σε μπαρ (vid)

Πανσερραϊκός: Έπιασε δουλειά ενόψει Άρη

Αφήστε ένα σχόλιο