AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελπίδες για Τζίνο, απρόοπτο με Μπακαδήμα και Κόντε

[ad_1]

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τζίνο μπορεί να έβγαλε μέρος του προγράμματος, ωστόσο δεν προπονήθηκε ο Κόντε, ενώ τραυματίστηκε στο δίτερμα ο Μπακαδήμας.

Εβδομάδα χωρίς προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν γίνεται να υπάρξει. Οι Ηπειρώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Θανάση Στάικο να βλέπει από την μία τον Τζίνο να βγάζει μέρος του προγράμματος και να υπάρχουν ελπίδες να προλάβει και από την άλλη τους Κόντε και Μπακαδήμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Ισπανός δεν προπονήθηκε καθώς είχε ενοχλήσεις στο στομάχι. Λογικά θα προλάβει να είναι έτοιμος, αλλά σίγουρα κάθε προπόνηση που χάνεται πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι είναι σημαντική. Όσον αφορά τον Μπακαδήμα λίγο πριν ολοκληρωθεί το προπονητικό δίτερμα δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Τζίνο στον αστράγαλο. Αμέσως έσπευσε επάνω του το ιατρικό επιτελείο και την Παρασκευή θα γίνει γνωστή η κατάσταση του τραυματισμού του.

[ad_2]

Source link

Related posts

Τα γκολ από το Καμπανιακός-ΑΕΛ 0-2 (vid)

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ξεχνάς ποτέ κάποιες αναμνήσεις

Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός Β’ 1-0: Το απόλυτο στην έδρα του

Αφήστε ένα σχόλιο