AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για κοριούς στην Αττική- Πώς θα καταλάβετε αν έχετε σπίτι σας

[ad_1]

Φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν οι κοριοί στην Αττική, με τις καταγγελίες για περιστατικά σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Αθήνας να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Στο φως ήρθε μία νέα καταγγελία για ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA, μετά από τρεις διανυκτερεύσεις διαπίστωσε πως το σώμα της κόρης της είχε γεμίσει με τσιμπήματα.

Μητέρα και κόρη αφού αποχώρησαν από το ξενοδοχείο είδαν πως τα τσιμπήματα άρχισαν να χειροτερεύουν και χρειάστηκε να επισκεφθούν νοσοκομείο.

Πώς θα καταλάβετε αν έχετε κοριούς στο σπίτι

Οι κοριοί έχουν την χαρακτηριστική ιδιότητα να αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος του εντερικού τους σωλήνα, απόβλητα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε τσίμπημα.

Οι μαύρες κηλίδες κατά μήκος των ραφών ενός ανοιχτόχρωμου στρώματος είναι συνήθως σημάδι της παρουσίας κοριών στο κρεβάτι.

Επιπλέον, η παρουσία τους γίνεται αισθητή από μία χαρακτηριστική οσμή, που εκλύουν στο περιβάλλον από ειδικούς αδένες, η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα έντονη σε χώρους που δεν αερίζονται.

Οι κοριοί μεταφέρονται κυρίως με τις αποσκευές, τα ρούχα, τα υφάσματα. Γι΄αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε ή όταν υποδέχεστε επισκέπτες.

Συχνός τρόπος εξάπλωσης είναι και τα μεταχειρισμένα τα έπιπλα. Γι ‘αυτό το λόγο μπορεί να βρεθεί παντού όπου γίνεται μεταφορά ρούχων και αποσκευών όπως σε σπίτια, νοσοκομεία, στρατώνες, κατασκηνώσεις, ακόμα και σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Πώς θα τους αντιμετωπίσετε

Προσπαθήστε οι χώροι μέσα στο σπίτι να μην είναι γεμάτοι με πολλά αντικείμενα και έπιπλα.

Καλύψτε τα στρώματα με ειδικά καλύμματα.

Καθαρίζετε και σκουπίζετε τακτικά με ηλεκτρική σκούπα τα δωμάτια, τα χαλιά και τα στρώματα. Επίσης, να πλένετε τακτικά τις κουρτίνες.

«Γεμίστε» τυχόν ρωγμές στον τοίχο γύρω από τις πρίζες και στο πάτωμα.

Related posts

Επέστρεψε στον βιότοπο του Αμβρακικού Κόλπου ένας τραυματισμένος καλαμόκιρκος

aitoloakarnanianews

ΝΔ: Και ο Βασίλης Φεύγας στα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές

aitoloakarnanianews

Σοκάρουν τα στοιχεία στην Αιτωλ/νία για την παραβατικότητα ανηλίκων

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο