AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πογέτ: «Πιστεύω ότι δεν θα ερχόταν το 5-0 αν δεν υπήρχε το πέναλτι» (vid)

[ad_1]

Ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τον ρόλο που έπαιξε το γρήγορο 1-0 αλλά και τη συνέχεια γα την Εθνική μας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ελλάδα – Καζακστάν (5-0) επισήμανε για:

Τον αγώνα: «Νομίζω ότι το κλειδί είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η Ελλάδα στο παιχνίδι. Τα πρώτα 25 λεπτά είχαμε πολλές ενέργειες και βρεθήκαμε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι η ποιότητα επίσης βοήθησε αρκετά στον αγώνα».

Το τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε το πέναλτι: «Πιστεύω ότι δεν θα ερχόταν το 5-0 αν δεν υπήρχε το πέναλτι. Όταν έχεις γρήγορο γκολ ανοίγει αρκετά το παιχνίδι».

Το εάν έπαιξε ρόλο πως το Καζακστάν δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του: «Σίγουρα επηρέασε αυτή η διαφορά την απόδοση της ομάδας. Είναι εντελώς διαφορετικό, γιατί αν δεν έχεις παίξει δεν μπορείς να βγάλεις τέτοια δύναμη».

Το ότι η Γεωργία έχει την ίδια νοοτροπία στο παιχνίδι της και τον Κβαρατσχέλια: «Ένα από τα καλά του σημερινού αγώνα ήταν ότι μας προετοίμασαν για τη Γεωργία. Ο Κβαρατσχέλια είναι πολύ επικίνδυνος για εμάς. Αυτό που ισχύει με το Καζακστάν είναι ότι σου αφήνουν τον έλεγχο και όταν βρουν χώρο τον έχουν εκείνοι. Όπως και η Γεωργία».

[ad_2]

Source link

Related posts

EuroLeague: Με Φαλ τα 10 καλύτερα καρφώματα του Οκτωβρίου (vid)

Φοβερή μπαλιά του Ιωαννίδη και μεγάλη ευκαιρία του Μπερνάρ (vid)

Νάταλι Πόρτμαν: «Οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους κινηματογραφικούς σταρ»

Αφήστε ένα σχόλιο