AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Ποιος είναι ο Αιγύπτιος Ιμάμης που έθεσε σε συναγερμό την αντιτρομοκρατική στα Χανιά – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Με όπλο του τα social media ο Αιγύπτιος Ιμάμης Ε.Μ έκανε κηρύγματα μίσους κατα του Ισραήλ. 

Με… όπλο του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα κυρίως τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αιγύπτιος Ιμάμης Ε.Μ προχωρά σε κηρύγματα μίσους κατα του Ισραήλ και ύμνους υπέρ της Χαμάς και του Ερντογάν. Ο υμνητής της τρομοκρατικής οργάνωσης έχει έδρα την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά της Κρήτης.

Η δράση του ήταν γνωστή. Η αντιτρομοκρατική δεν τον ανακάλυψε τώρα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τον παρακολουθούσε από τις αρχές Οκτωβρίου και χαρτογραφούσε τις κινήσεις του.

Σίγουρα δεν είναι άγνωστος ούτε στις τοπικές αρχές οι οποίες – όπως φαίνεται τουλάχιστον στα βίντεο που ο ίδιος ανεβάζει και έχει εξασφαλίσει το Newsbomb – του παραχωρούσαν κλειστά και ανοιχτά γήπεδα για να προχωρά στα κηρύγματά του.

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ακραίων πεποιθήσεων ο οποίος από τη μια μιλά για ειρήνη και αγάπη και από την άλλη ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από διαγγέλματα της τρομοκρατικής οργάνωσης .Αυτή μάλιστα είναι και μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις.

Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καλεί σε ξεσηκωμό τον αραβικό κόσμο.Δείτε τι έγραψε πριν λίγα 24ωρα:

“Αν θέλουμε νίκη, δόξα, αξιοπρέπεια και χειραφέτηση.
Πρέπει να δούμε το παλαιστινιακό ζήτημα και όλα τα ζητήματα του αραβικού κόσμου από ισλαμική οπτική γωνία.
Όχι από την οπτική γωνία της πρώτης άγνοιας και του ψευδοαραβισμού.
Τότε ο Θεός θα μας δώσει τη νίκη επί όλων των εχθρών και υποκριτών από τους Άραβες και τους άπιστους…”.

Ο Αιγύπτιος ιμάμης (;) ο οποίος ζει στην Ελλάδα 10 χρόνια και ασχολείται με αγροτικές δουλειές δεν έχει συλληφθεί. Έχει όμως σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία καθώς σε μια από τις δεκάδες αναρτήσεις του τον Οκτώβριο προέτρεψε σε πράξεις βίας.Η εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων διέταξε προκαταρκτική για παράβαση του άρθου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα.

Τι λέει το άρθρο; Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω διαδικτύου απειλεί με τέλεση τρομοκρατικής πράξης ή προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη της και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη τιμωρείται με φυλάκιση.


[ad_2]

Source link

Related posts

Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος για όπλα και ναρκωτικά – Newsbomb – Ειδησεις

Βούλα: Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 5 κιλά κάνναβης

Επέστρεψε στον Πειραιά το «Blue Star Patmos» λόγω ασθένειας επιβάτη 

Αφήστε ένα σχόλιο