AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πορτογάλος παρουσιαστής στον Καραγκούνη: «Μας πλήγωσες στο Euro 2004»

[ad_1]

Ο Πορτογάλος παρουσιαστής της κλήρωσης του Nations League αστειεύτηκε με τον Γιώργο Καραγκούνη, υπενθυμίζοντας το Euro 2004 όταν το τρόπαιο πέρασε στα χέρια της Εθνικής.

Καλεσμένος στην κλήρωση των ομίλων του Nations League βρέθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κλήρωση των ομάδων της League C.

Δίπλα του βρισκόταν ο Πορτογάλος παρουσιαστής, Πέντρο Πίντο, ο οποίος δεν… κρατήθηκε και ανέφερε στον «Κάρα» πως πλήγωσε όλους τους Πορτογάλους πίσω στο Euro 2004, το οποίο κατέληξε στα χέρια της Εθνικής μας.

Αν και ο Καραγκούνης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό, είχε σκοράρει στην πρεμιέρα του Euro στην νίκη της Εθνικής μας με 2-1 απέναντι στην οικοδέσποινα Πορτογαλία.

Από την πλευρά του ο πρώην αρχηγός εθνικής έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης στην εκδήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα της Εθνικής να επιστρέψει σε Euro και να είναι στα τελικά της Γερμανίας», προτού συνεχίσει:

«Έπειτα από 10 χρόνια χωρίς να έχουμε προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση, έχει φτάσει επιτέλους η δική μας ώρα να συμμετάσχουμε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας».

Όσο για το Euro 2004; Ο Καραγκούνης ήταν ξεκάθαρος: «Όλη η καριέρα μου ήταν γεμάτη highlights, ειδικά με την Εθνική Ελλάδας. Το 2004 ήταν η κορυφαία στιγμή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

[ad_2]

Source link

Related posts

Αρτούρο Βιδάλ: Προτάθηκε στην Μπόκα Τζούνιορς και ετοιμάζει… βαλίτσες!

Εκπτώσεις PlayStation Store: Red Dead Redemption 2, God of War και άλλα

Φενέρμπαχτσε-Μανίσα 98-82: Με Ντόρσεϊ και Παπαγιάννη η Φενέρ

Αφήστε ένα σχόλιο