AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Προμηθέας – Οπάβα 115-66: Οι… καπνισμένες κάνες των Πατρινών ισοπέδωσαν τους Τσέχους

[ad_1]

Ο Προμηθέας ισοπέδωσε την Οπάβα με 115-66 στην 1η αγωνιστική του Basketball Champions League και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση μετά από ένα επιθετικό πάρτι.

Στην Πάτρα η 1η αγωνιστική του BCL δε χωρούσε οποιαδήποτε κριτική. Ο Προμηθέας υποδέχτηκε την Οπάβα και έκανε… πάρτι, πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση επιθετικά. Οι Πατρινοί είχαν 65 πόντους στο ημίχρονο και 90 στο φινάλε της 3ης περιόδου, κάτι που είναι από μόνο του αρκετό για να δείξει πώς ακριβώς πήγε το ματς ως το τελικό …

Το 9-4 έγινε γρήγορα 22-9 μετά το κάρφωμα του Χρυσικόπουλου (6′) και η συνέχεια ήταν ανάλογη. Ο Προμηθέας έκλεισε το ημίχρονο με 10/19 τρίποντα ενώ οι Ετσενίκε και Χρυσικόπουλος κυριάρχησαν στη ρακέτα. Ο Χέιλ με τρίποντο διαμόρφωσε το 32-15 και η τιμή της διαφοράς ανέβαινε συνεχώς.

Λίγα λεπτά αργότερα το σκορ πήγε στους 20, με τον Προμηθέα να έχει πολλές επιλογές στην περίμετρο και τον Κόφι να παίρνει τη σκυτάλη στη ρακέτα. Ο Χέιλ σκόραρε ξανά για τρεις πριν το φινάλε του ημιχρόνου για το 65-27.

Ο Παπαθεοδώρου άνοιξε προφανώς το rotation, με τον Κάουαν που μπήκε τελευταίος στη σεζόν να παίρνει χρόνο και τον Κούρουκς να συμμετέχει στο τρίποντο πάρτι, γράφοντας το 85-40 (32′). Από εκεί και έπειτα το μόνο που απέμενε να μάθουμε στην επιθετική πανδαισία ήταν πότε θα πιάσει τους 100 ο Προμηθέας, κάτι που συνέβη με τον Ετσενίκε 5’26” πριν τη λήξη και πού θα κάτσει τελικά η… μπίλια.

Οι Πατρινοί συνέχιζαν να κλέβουν μπάλες για να φύγουν στον αιφνιδιασμό, με τον Μπαζίνα να βρίσκει αρκετό χρόνο, τον οποίο και αξιοποίησε το μέγιστο. Στο φινάλε οι Πατρινοί επικράτησαν με

Τα δεκάλεπτα: 32-15, 65-27, 90-42, 115-66

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο εκπληκτικό ποσοστό τριπόντου του Προμηθέα, που βρήκε πολλούς πρωταγωνιστές. Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε από την πρώτη κιόλας περίοδο.

O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Άρτουρς Κούρουκς επιβεβαίωσε τη φήμη του σουτέρ με 3/4 τρίποντα, στους 14 πόντους που έφερε γρήγορα από τον πάγκο.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Από τον Γιακούμπ Σιρίνα που μέτρησε 2/8 εντός παιδιάς αλλά και 6 λάθη.

ΠΗΓΕ… ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Ο Πέχατσεκ ήταν πρώτος σκόρερ της Οπάβα με 16 και 7 ριμπάουντ αλλά μέχρι εκεί.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Αρκετοί διψήφιοι, γεμάτη στατιστική του Κόφεϊ, ακολούθησαν οι Χέιλ, Ρέινολντς, Χρυσικόπουλος, Κάουαν αλλά και Μπαζίνας.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Τα 16/37 τρίποντα του Προμηθέα και οι 26 ασίστ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Ο Προμηθέας υποδέχεται το Μαρούσι (23/10 – 17:15) στην 3η αγωνιστική της Basket League, ενώ η Οπάβα υποδέχεται τη Νίμπουρκ στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Τσεχίας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Νεϊμάρ: Συγκλονίζουν τα πλάνα με τον Βραζιλιάνο να κλαίει και να ουρλιάζει από τον πόνο κατά τη διάρκεια των θεραπειών (vid)

Επιστροφή «έκπληξη» στη Γιουνάιτεντ: Υπογράφει ο Ντε Χέα

Γάζα: Τουλάχιστον δέκα Παλαιστίνιοι είναι νεκροί από μία αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στην Ράφα

Αφήστε ένα σχόλιο