AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ράλλυ Ντακάρ: Ο Νάσερ Αλ-Ατίγια έγινε φέτος «κυνηγός» (vid)

[ad_1]

Ο πολυνίκης του επικού Ράλλυ Ντακάρ άλλαξε ομάδα και θα αγωνιστεί με το Hunter της Prodrive.

Νέα χρόνια, νέο Ράλλυ Ντακάρ ενόψει αλλά και νέα ομάδα για τον Νάσερ Αλ Ατίγια! Ο θρύλος αυτής της αγωνιστικής δοκιμασίας, στην οποία μετράει συνολικά πέντε νίκες, αποτελεί παρελθόν από την Toyota Gazoo Racing.

Για πρώτη φορά από το 2017, ο Καταριανός δεν θα αγωνιστεί με Hilux – αντίθετα, επέλεξε ένα Prodrive Hunter, αγωνιζόμενος μάλιστα με τη δική του ομάδα, την Nasser Racing Team.

Θα είναι η τρίτη εμφάνιση του εν λόγω οχήματος στο Ράλλυ Ντακάρ και ειδικά φέτος, η εταιρεία του Ντέιβιντ Ρίτσαρντς κατεβάζει συνολικά επτά «κυνηγούς»! Με τον Αλ-Ατίγια να φιλοδοξεί να γίνει αυτός που θα χαρίσει στο Hunter την πρώτη του νίκη στη δυσκολότερη αγωνιστική δοκιμασία του πλανήτη.

Ο Νάσερ Αλ Ατίγια στην προετοιμασία του για το Ράλλυ Ντακάρ 2024

«Νομίζω ότι έχουμε το κατάλληλο “πακέτο” για να κερδίσουμε το Ράλλυ Ντακάρ. Ό,τι κάνει η Prodrive είναι πάντα πολύ επαγγελματικό και τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά. Νομίζω ότι μετά από τρεις συμμετοχές και δύο δεύτερες θέσεις, τώρα ήρθε η ώρα για το Hunter να κερδίσει το Ντακάρ», υποσχέθηκε ο 53χρονος.

Ο Αλ-Ατίγια φιλοδοξεί να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος οδηγός που θα κερδίσει το Ράλλυ Ντακάρ με τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές. Συνοδηγός του θα είναι και φέτος ο Ματιέ Μπομέλ.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool


[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης Λεμεσού: Κοντά στην Τουλούζ ο Μπαμπίκα

Στίβος: Επέστρεψε στους αγώνες η Τσινοπούλου, μετά τη γέννηση του παιδιού της

Μπαρτζώκας: «Έχουμε σοβαρή ομάδα και θα το δείξουμε μέχρι το τέλος»

Αφήστε ένα σχόλιο