AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Ρέντη: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό – Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Μαξίμου | Ειδησεις

[ad_1]

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Αγώνα για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός υπάλληλος, ο οποίος  εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νικαίας, με βάση και το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου. Όπως αναφέρεται, ο 31χρονος παραμένει στη ΜΕΘ σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό ενώ υπάρχει και διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού η οποία ωστόσο, ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων ιατρών τονίζει πως “κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στο μηρό και πέριξ του τραύματος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στο γήπεδο όπου έγιναν τα επεισόδια στου Ρέντη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα υπολείμματα ενδέχεται να αποτελούν μέρος της φωτοβολίδας, που τραυμάτισε τον αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Οι ίδιες πληροφορείς αναφέρουν ότι οι αρχές εντόπισαν επίσης εκτοξευτήρα και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού όπου γινόταν ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για ανάλυση DNA και αποτυπώματα.

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται η διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Μετά την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, το κύριο θέμα στην ατζέντα της σύσκεψης στου Μαξίμου είναι η οπαδική βία και οι εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου,   υφυπουργός Αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος, καθώς επίσης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι.

Στο τραπέζι της σύσκεψης στο Μαξίμου εξετάζεται το σενάριο αναστολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλα τα αθλήματα, τουλάχιστον μέχρι τέλους του έτους. Ειδικότερα, οι αποφάσεις που συζητείται ότι θα ληφθούν στη σημερινή σύσκεψη είναι μεταξύ άλλων το κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών, η απόσυρση της αστυνομίας από τα γήπεδα καθώς και η διακοπή πρωταθλημάτων -αρχικά- ως το τέλος του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρόδος: Περισσότεροι από 400 μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι εμποδίζοντας τον απόπλου επιβατικών σκαφών | Ειδησεις

Νέα διάσωση μεταναστών στη Γαύδο | Ειδησεις

Πολυχρονόπουλος: Τι αναφέρουν μαρτυρίες για τη σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο