AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ρονάλντο: Αυτοί είναι οι οκτώ κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών!

[ad_1]

Τους δικούς του οκτώ κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών κατονόμασε ο Ρονάλντο, με τον εαυτό του να μην λείπει από τη λίστα.

Ανέκαθεν οι συγκρίσεις, οι διαφωνίες και τα debate για τους κορυφαίους της μπάλας ήταν ένα από τα θέματα που κυριαρχούσαν στις συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων. Ο καθένας είχε και από μια πρόταση για τον δικό του «μάγο», εκείνον που τον έκανε να ερωτευτεί παράφορα τη στρογγυλή Θεά.

Όταν όμως θρύλοι του αθλήματος καταπιάνονται με το θέμα, τότε οι υπόλοιποι σιωπούν και συντονίζονται. Τελευταίος που κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών που χόρεψαν με τη μπάλα στα πόδια ήταν ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν δίστσε να πει δημόσια τη δική του γνώμη.

Αφήνοντας εκτός ιερά τέρατα όπως οι Ζιντάν, Μαλντίνι, Ντι Στέφανο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μισέλ Πλατίνι, ο Βραζιλιάνος θρύλος πρόσθεσε τον εαυτό του δίπλα σε μια επτάδα με έντονο άρωμα Βραζιλίας.

«Νομίζω είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ, όπου έχεις τους Μαραντόνα, Μέσι, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Φαν Μπάστεν, Ροναλντίνιο, Πελέ. Θα πρόσθετα και τον εαυτό μου. Ας το κρίνουν όμως καλύτερα οι οπαδοί. Πάντως δεν μπορείς να τους βάλεις σε σειρά, δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές γενιές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Φυσικά τα debate δεν άργησαν να πάρουν φωτιά στα social media για την άποψη του Ρονάλντο, με πολλούς να συμφωνούν και άλλους να κάνουν λόγο για παραλείψεις.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κύπελλο Κύπρου: Οι πρώτες αντιδράσεις στο ζευγάρι Πάφος – Απόλλων Λεμεσού

Η Σαμπαλένκα έκαμψε την Ραντουκάνου και πέρασε στις «16» του Ιντιαν Γουέλς (vids)

Μαγιόρκα – Σεβίλλη 1-0: Νίκη ανάσας και… προσπέρασης

Αφήστε ένα σχόλιο