AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ρόκετς – Νικς 105-103: Νίκη δια χειρός Χόλιντεϊ στα 0,3′ (vid)

[ad_1]

Οι Ρόκετς πήραν μία πολύ δύσκολη νίκη στο… παρά πέντε, με τον Μπράνσον για τους Νικς να χρίζεται από ωραίος σε… μοιραίος.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της βραδιάς, οι Χιούστον Ρόκετς μπόρεσαν να επικρατήσουν των Νιου Γιορκ Νικς με 105-103, σκορ το οποίο διαμόρφωσε ο Χόλιντεϊ σε «νεκρό» χρόνο.

Ενώ απέμεναν 9 δευτερόλεπτα για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο Μπράνσον ισφοάρισε για τους γηπεδούχους στο 103-103. Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι το ματς θα πάει στην παράταση, ο Χόλιντεϊ πήρε το ριμπάουντ και έπειτα από εξέταση στο instant replay, οι διαιτητές τον έστειλαν στις βολές, με τον Μπράνσον μάλιστα να είναι αυτός που χρεώνεται το φάουλ! Ο παίκτης των Ρόκετς ήταν εύστοχος στις 2 από τις 3 βολές και διαμόρφωσε με αυτόν τον τρόπο το τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ντίλον Μπρουκς με 23 πόντους, ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ ακολούθησε στους 20, Σενγκούν και Χόλιντεϊ είχαν από 18 ενώ ο Γκριν τελείωσε το ματς με 16.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τζέιλεν Μπράνσον με 27 πόντουςμ ο ΝτιΒιντσέντζο είχε 23, ο Τζος Χαρτ έκανε double double με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ ο Μπογντάνοβιτς τελείωσε το ματς με 15 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-22, 57-43, 74-71, 105-103

[ad_2]

Source link

Related posts

Νάγκετς – Λέικερς: Φοβερό σκηνικό, οι φίλοι του Ντένβερ φώναζαν «ποιος είναι ο μπαμπάς σας;» (vid)

Έμα Στόουν: «Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού»

Κάιλ Γκάι: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό

Αφήστε ένα σχόλιο