AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σάκκαρη – Σεγκουέλ 2-0: Στο ρελαντί έκανε την… μισή δουλειά για την Ελλάδα η Μαρία

[ad_1]

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Χιλή, επικρατώντας με 2-0 (6-0, 6-1) της Ντανιέλα Σεγκουέλ, στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο United Cup.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στην σεζόν στο Σίδνεϊ.

Κόντρα στην Ντανιέλα Σεγκουέλ επικράτησε με 2-0 σετ (6-0, 6-1 σε μία ώρα και 7 λεπτά) και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα κόντρα στη Χιλή, στην πρεμιέρα της στο United Cup.

Με εξαίρεση το πρώτο σερβίς που είχε αρκετά προβλήματα (δύο άσοι, 6 διπλά λάθη), η Μαρία δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Νο671 στον κόσμο, αφού η Σεγκουέλ, με εξαίρεση κάποια ράλι που κέρδισε (σε αυτό βοήθησε λίγο το slice με το οποίο έπαιξε), δεν έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μια Top10 παίκτρια και το 1-0 για την Εθνική ομάδα στο United Cup, με εξαίρεση τα πρώτα δύο service game της στο δεύτερο σετ. H Mαρία είχε 16 winners (4 μόλις η αντίπαλός της) και 20 αβίαστα λάθη (24 η Σεγκουέλ).

Με bagel και 3/3 break point το 1-0 η Σάκκαρη

Παρά το όχι και τόσο καλό πρώτο σερβίς, η Μαρία πήρε το πρώτο game του αγώνα, αφού η Σεγκουέλ είχε 4 χαμένες επιστροφές.

Ακολούθησε ένα love game στο σερβίς της αντιπάλου της και αφού κράτησε το σερβίς της εκ νέου, με μαζεμένους winner και μια επιστροφή winner με το μπάκχαντ, έφτασε σε νέο break.

Πριν καλά καλά καταλάβει η Σεγκουέλ τι γίνεται στο ματς, η Σάκκαρη έφτασε στο 5-0, έχοντας χάσει σε αυτό το σημείο μόλις 8 πόντους.

Τελικά, έκλεισε με… bagel το σετ και έκανε άνετα το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Χωρίς προβλήματα η Σάκκαρη έκανε το 1-0 για την Εθνική

Στο δεύτερο κράτησε με love game η Σάκκαρη (το έκλεισε με άσο), ενώ έχασε αρχικά break point στη συνέχεια, με την Σεγκουέλ για πρώτη φορά στο ματς, να φτάνει σε αβαντάζ για να πάρει το πρώτο της game στο ματς.

Δύο φορές το έσβησε η Σάκκαρη, όπως το ίδιο έκανε η Χιλιανή σε δεύτερη ευκαιρία της Μαρίας για break, για να πάρει το πρώτο της game το Νο671 του κόσμου.

Στο υπέρ της 2-1, η Μαρία βρέθηκε να χάνει 40-0 στο σερβίς της Σεγκουέλ, αλλά το γύρισε και βρέθηκε προσωρινά με break point.

Η Χιλιανή το έσβησε όμως στην τρίτη ευκαιρία που είχε στο game η Σάκκαρη, έφτασε στο 3-1 και στη συνέχεια στο σερβίς της στο 4-1. Ακολούθησε ένα εύκολο break για το 5-1 και στο σερβίς της τελείωσε το παιχνίδι, αφού πρώτα έσβησε το πρώτο και τελευταίο break point που είχε η Σεγκουέλ στο ματς!


[ad_2]

Source link

Related posts

Γουόριορς: Ο Γκριν επιστρέφει στη δράση κόντρα στο Μέμφις

Champions League: Τα… αστέρια μπαίνουν στην τελική τους ευθεία με «τιτανομαχίες» σε Μαδρίτη και Λονδίνο

Ρέιντζερς – Σέλτικ: Μπροστά στο σκορ με γκολ από τα… αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο