AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σάλος με τη σκηνή σεξ σε ταινία ανάμεσα στην 21χρονη ηθοποιό και τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν

[ad_1]

Μια σεξουαλική άκρως ακατάλληλη σκηνή μεταξύ της Τζένα Ορτέγκα και του Μάρτιν Φρίμαν στη νέα ταινία «Miller’s Girl» χαρακτηρίστηκε «αηδιαστική» από τους θεατές, που σοκαρίστηκαν από την ηλικιακή διαφορά των 31 ετών ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Η 21χρονη πρωταγωνίστρια του «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Κάιρο Σουίτ στη μαύρη δραματική κωμωδία, ενώ ο 52χρονος σταρ του «Sherlock» αναλαμβάνει τον ρόλο του δασκάλου της, Τζόναθαν Μίλερ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:







Miller’s Girl (2024) Official Trailer - Martin Freeman, Jenna Ortega



Η ταινία βλέπει τους δύο να μπλέκονται σε μια πολύ περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την Κάιρο να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία, αφού της δόθηκε μια εργασία δημιουργικής γραφής από τον Τζόναθαν.

Οι ερωτικές σκηνές από αυτή την ιστορία παίζονται στη συνέχεια στην οθόνη από τους δύο ηθοποιούς, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στους θεατές για το «άβολο» ηλικιακό χάσμα.







Screenshot_2024-02-07_171031_cleanup

Καταφεύγοντας στο Twitter, ορισμένοι από τους θεατές έγραψαν: «Νομίζω ότι επιτέλους κουράστηκα να βλέπω αυτές τις ταινίες με το χάσμα ηλικίας. Είναι όλες αηδιαστικές και τις έχω βαρεθεί. Ούτε η Τζένα Ορτέγκα, ούτε ο Μάρτιν Φρίμαν δεν θα μπορούσε να σώσει αυτή την ταινία για μένα».

«ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΑ ΟΡΤΕΓΚΑ», ενώ ένας έγραψε απλώς: «Νιώθω άβολα».







3EGOpWeJnxb333MXwZ48rmn5Q24

«Αυτό το κλιπ με τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που έχω δει» είπε ένας λογαριασμός και ένας άλλος σχολίασε: «Όταν ο Μάρτιν Φρίμαν ήταν στα 40 του, η Τζένα Ορτέγκα ήταν 10 ετών».

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε και έγραψε η πρωτοεμφανιζόμενη στο Χόλιγουντ Τζέιντ Χάλεϊ Μπάρτλετ.







j64H7GlYSarltRHJOl75jxLTRV6

«Προφανώς οι άνθρωποι φρικάρουν επειδή η Τζένα Ορτέγκα φιλάει ένα κορίτσι σε μια σκηνή και βρίσκεται στα τέσσερα με τον Μάρτιν Φρίμαν σε μια άλλη. Όμως παιδιά, είναι μια ταινία, υποκρίνεται. Ηρεμήστε», έγραψε ένα άτομο.

«Ένα ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα lol σαν τι περίμενε ο κόσμος», είπε ένας άλλος.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Μια ταλαντούχα νεαρή συγγραφέας (Ορτέγκα) ξεκινά μια δημιουργική οδύσσεια, όταν ο καθηγητής της (Φρίμαν) της αναθέτει μια εργασία που μπλέκει και τους δύο σε έναν ολοένα και πιο περίπλοκο ιστό. Καθώς τα όρια θολώνουν και οι ζωές τους διαπλέκονται, ο καθηγητής και η μαθητευόμενή του πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πιο σκοτεινό εαυτό τους, ενώ προσπαθούν να διατηρήσουν την ατομική τους αίσθηση του σκοπού και τα πράγματα που τους είναι πιο αγαπητά».

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Από τον Σεπτέμβριο του ‘25 η λειτουργία των μη κρατικών ΑΕΙ – Με ΙΒ ή με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής η εγγραφή

Gov.gr wallet: Ετσι θα γίνεται η ταυτοποίηση για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Hayate: Βίντεο ντροπής από τα αρρωστημένα live stream – Εξευτέλιζε άτομα με νοητική στέρηση


[ad_2]

Source link

Related posts

Ιμπαγάσα: «Ήταν πολύπλοκο να παίξει κανείς σε τέτοιο γήπεδο»

Η NASA έχασε την επαφή με το Ingenuity στον Άρη

Η βαθμολογία των προκριματικών του Euro U21: Μείωσε τον πόντο και κοιτάζει πρωτιά η Ελπίδων

Αφήστε ένα σχόλιο