AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο ο Λευτέρης Καρχιμάκης

[ad_1]

Το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και την Ναύπακτο επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Καρχιμάκης.

Πρώτη στάση το νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και το σωματείο εργαζομένων. Το νοσοκομείο, ανέφερε “βρίσκεται σε μία σταθερή τροχιά υποβάθμισης καθώς από τις 48 οργανικές θέσεις γιατρών μονάχα 18 καλύπτονται. Χαρακτηριστικά μαιευτική και παιδιατρική κλινική δεν λειτουργούν>. Κατόπιν συνάντήθηκε με παραγωγικούς φορείς, τον Αγροτικό συναιτερισμό “Ένωσις” και την Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου.

Ο κ.Καχριμάκη στο Αγρίνιο είχε συναντήσεις με φορείς και πολίτες “Συνεχίζοντας την πορεία προς και δίπλα στους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας, κατευθυνθήκαμε στο Αγρίνιο. Ένα τόπο γεμάτο ανεκμετάλλευτη προοπτική εξαιτίας της ελλιπούς αναπτυξιακής στόχευσης και μέριμνας. Συζητήσαμε με φίλους και συντρόφους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος. Σταθήκαμε ιδιαίτερα στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατόπιν, ήρθαμε σε επαφή με τον κόσμο σε δρόμους και στην αγορά! Ένα ήταν το αίτημα: αλλαγή, ελπίδα και αναπτυξιακή προοπτική!” ανέφερε σε δήλωσή του.

Επίσης επισκέφθηκε τη Ναύπακτο και ειδικότερα το Κέντρο Υγείας, που όπως είπε “καλείται να αντιμετωπίσει περιστατικά και από άλλους νομούς, σε μία ήδη υποστελεχωμένη και γεμάτη ελλείψεις δομή. Παρόμοια εικόνα συναντήσαμε και κατά την επίσκεψη μας στο Πυροσβεστικό Σώμα, ένα φορέα που επιτελεί καίριο έργο χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη από την οργανωμένη Πολιτεία”.

Related posts

Η δυναμική του τουρισμού στις 13 Περιφέρειας της επικράτειας – Tα ποσοστά για τη Δυτική Ελλάδα

aitoloakarnanianews

Ε.Σ. Αγρινίου: Μεταφέρεται η ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ λόγω Αρη – Παναιτωλικού

aitoloakarnanianews

Τζόκερ Κλήρωση 16/1/2024: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο