AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

σνακ που μοιάζουν με εσπεριδοειδή λανσάρει η Pure Flavour Farms

[ad_1]

Οι ντομάτες βραβεύτηκαν πρόσφατα με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Αυτό το διάσημο βραβείο ήταν το αποτέλεσμα 200 μελών της κριτικής επιτροπής που αποτελούνταν από επικεφαλής σομελιέ και σεφ από εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, που διεξήχθησαν μέσω τυφλών αισθητηριακών δοκιμών.

«Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι το κλειδί για τις αναπτυσσόμενες κατηγορίες, είμαστε αποφασισμένοι κάθε χρόνο να ξεπερνάμε τα όρια της γεύσης, και καθώς αυτή είναι η τρίτη ντομάτα μας σε λιγότερο από τρία χρόνια που λαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση από την ITI στις Βρυξέλλες, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ομάδα μας, φέρνοντας νέα προϊόντα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής», δήλωσε ο Matt Mastronardi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος.

Τα OMG Tomatoes προσφέρουν μια ισορροπία τραγανότητας και χυμότητας. Επιπλέον, η χαρακτηριστική χρυσή τους απόχρωση τα ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές ντομάτες, προσθέτοντας μια οπτική γοητεία στις γαστρονομικές δημιουργίες. 

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στους πελάτες μας μια άλλη βραβευμένη ντομάτα στα καταστήματα και τα εστιατόρια τους σε όλη τη Βόρεια Αμερική που θα βοηθήσει στη διαφοροποίηση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η OMG Tomatoes θα συνεχίσει να διευρύνει τη σειρά των μοναδικών γεύσεων που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες του κλάδου μας», δήλωσε η Tiffany Sabelli, ανώτερη διευθύντρια πωλήσεων.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αποζημιώσεις 26 εκατ. στα δέντρα, Ιανουάριο μέσω Πειραιώς για ζώα-στάβλους, άνοιξη δράση σε παρακάρλια

Την Πέμπτη 25/1 οι συντάξεις αγροτών Φεβρουαρίου

Ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία: Έγινε αισθητός και στο Τόκιο, έλεγχοι για τυχόν προβλήματα στα εργοστάσια της πυρηνικής ενέργειας – Δείτε βίντεο

Αφήστε ένα σχόλιο