AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σοφρώνης Αυγουστή: ‘Όταν δώσεις δικαιώματα θα τα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος”

[ad_1]

Ο προπονητής της Ομόνοιας μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Αυγουστή:

“Σίγουρα από το πρώτο ημίχρονο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον τρόπο που μπήκαμε στον αγώνα. Δώσαμε δικαίωμα στο ΑΠΟΕΛ να μπει καλά στον αγώνα και να βρεθεί δίκαια μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα ελέγχαμε τον αγώνα, δημιουργήσαμε φάσεις μπορούσαμε να σκοράρουμε. Να φέρουμε τον αγώνα στα ίσα. Όταν μπήκε το δεύτερο γκολ τελείωσε ο αγώνας. Όπως λέω κάθε φορά δεν τελείωσε κάτι. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι το πρώτο μέρος. Δεν πρέπει να δείχνουμε φόβο σε κανένα γήπεδο σε κανένα αντίπαλο. Αυτό έγινε και στον αγώνα με την Ανόρθωση. Όταν δώσεις δικαιώματα θα τα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος ”

“Υπάρχουν αρκετοί αγώνες. Θέλουμε ξεκούραση και συνεχίζουμε. Είμαστε μακριά έξι βαθμούς να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν για να πάρουμε τους βαθμούς” “Είναι ένα ντέρμπι. Το θέμα είναι η αντίδραση στον επόμενο αγώνα. Οφείλουμε να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε”

“Σίγουρα ήταν σημαντικό που σκόραρε το ΑΠΟΕΛ. Όταν ο αντίπαλος σου κάνει ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος ήταν σημαντικό να μην σκοράρει. Φάνηκε πως δεν αντιδράσαμε σωστά. Μπήκε μπροστά στο σκορ ο ΑΠΟΕΛ. Παίζει ρόλο όταν πας με το 0-0 στα αποδυτήρια. Ήταν καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος και δίκαια προηγήθηκε”

“Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ότι καλύτερο για να μας δώσει λύσεις στη συνέχεια. Τώρα νιώθουμε πληγωμένοι από την ήττα. Δεν πρέπει όμως να βλέπουμε πίσω, πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες, να επιστρέψουμε στο «Ηλίας Πούλλος» και να δουλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε έιτε εσωτερικά είτε με κάποιες κινήσεις να αναπληρώσουμε κάποιους παίκτες για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια”

[ad_2]

Source link

Related posts

Τριαναταφυλλίδης: «Εις τον ΑΠΟΕΛ μόνος του ουδείς κάνει κουμάντο.»

Πάπου Γκόμες: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κινδυνεύει με δυο χρόνια αποκλεισμό!

Στο Ηράκλειο με το ΟΦΗ – Λαμία πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής

Αφήστε ένα σχόλιο