AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σπανούλης: «Φαινόμασταν σαν μια ομάδα από πιτσιρίκια»

[ad_1]

O Bασίλης Σπανούλης στάθηκε στην κακή εικόνα του Περιστερίου Bwin κόντρα στη Λε Μαν, αναφέροντας πως η ομάδα του ήταν soft.

Το Περιστέρι Bwin πραγματοποίησε κάκιστη απόδοση στην πρεμιέρα του BCL κόντρα στη Λε Μαν και μοιραία ήρθε η ήττα. Ο Βασίλης Σπανούλης που ήταν έξαλλος με τους παίκτες και το έδειξε κατά τη διάρκεια ενός timeout, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν σαν ομάδα από πιτσιρίκια.

«Νομίζω ότι προετοιμάζαμε διαφορετικά το παιχνίδι και δείξαμε άλλη εικόνα από αυτή που θέλαμε. Συζητήσαμε πολύ τι θέλαμε σήμερα. Πού ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε και πως ήμασταν ικανοί να παίξουμε, όμως φαινόμασταν σαν μια ομάδα από πιτσιρίκια. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να παίξουμε μπάσκετ. Ήμασταν πέντε βήματα πίσω από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους αγώνες. Οι αντίπαλοί μας ήταν σκληροί, ενώ εμείς ήμασταν σήμερα μια soft ομάδα. Οι αντίπαλοι έβγαζαν ενέργεια κι εμείς παίζαμε λες και ήμασταν εξουθενωμένοι. Η δουλειά μου είναι να φτιάξω αυτή τη κατάσταση και αυτό θα κάνω», είπε ο κόουτς του Περιστερίου μετά το ματς.

Επόμενη υποχρέωση του Περιστερίου αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Οκτώβρη για τη Basket League, ενώ στις 24 θα υποδεχθεί τη Σομπατέλι για το BCL.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΟΚ – Άρης: Το απίθανο κάρφωμα του Σχίζα (vid)

Ναν: Κυνηγάει το 100% στις βολές σε ένα σπάνιο ρεκόρ (vid)

Βερστράτε: «Στην προπόνηση είχα βάλει όλα τα πέναλτι»

Αφήστε ένα σχόλιο