AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Στεάου Βουκουρεστίου: Επιτέθηκε σε γυναίκα VAR το αφεντικό της – «Πώς μπορεί να κρίνει έναν άνδρα διαιτητή;»

[ad_1]

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία με τα σχόλια του ισχυρού άνδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, κατά γυναίκας VAR, που παρενέβη για τις αποβολές δύο παικτών της ομάδας του.

Χαμός στη Ρουμανία με… αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζίτζι Μπεκάλι! Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου είδε την ομάδα του να επικρατεί της Μποτοσάνι 3-2 και να παραμένει στο +10 από τη 2η Κλουζ, σε ένα ματς ωστόσο που ολοκλήρωσε με εννιά παίκτες.

Παρά το τρίποντο, ο Μπεκάλι δεν συγκρατήθηκε και σχολίασε τις δύο αποβολές της ομάδας του, εξαπολύοντας επίθεση προς την Κριστίνα Τράνταφιρ, που ήταν η VAR του αγώνα και κάλεσε τον ρέφερι να ελέγξει αμφότερες τις φάσεις. Τα λόγια του σήκωσαν έντονες αντιδράσεις, σε ένα πρωτάθλημα στην ΚΕΔ του επικεφαλής βρίσκεται ο Κύρος Βασσάρας.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον διαιτητή. Δεν φταίει αυτός. Ήταν λάθος της γυναίκας στο VAR και θέλω να της δώσω μια συμβουλή. Ας σταματήσει τις κρίσεις. Ή αν θέλει ας κρίνει γυναίκες, όχι τους άνδρες. Ο διαιτητής έκανε καλά τη δουλειά του και μετά ήρθε μια γυναίκα. Ε, αν έχεις μια γυναίκα, είσαι τρελός! Άσε τις γυναίκες με τις γυναίκες και τους άνδρες με τους άνδρες. Πώς μπορεί μια γυναίκα να κρίνει τις αποφάσεις ενός άνδρα;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπεκάλι, πυροδοτώντας σάλο στη χώρα των Βαλκανίων.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Πήγε στο Λουτράκι ως φαβορί, το έδειξε και κατέκτησε την κούπα | Blog – Φώτης Καρακούσης

Euroleague: Ο ιστορικός ΜακΙντάιρ MVP της 26ης αγωνιστικής (vid)

Κλίπερς-Γουόριορς 113-112: Ο Τζορτζ λύτρωσε το L.A. με τρίποντο στα 9.2″ (vid)!

Αφήστε ένα σχόλιο