AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Συγκλονίζει η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα: «Πήγε κι ήρθε»

[ad_1]

Στην εντατική παραμένει για τέταρτη ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Το πρωί της Δευτέρας, η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του «Super Κατερίνα» για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Η Κατερίνα Πετράκη τόνισε ότι ο σύζυγός της βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παραμένει διασωληνωμένος και οι γιατροί είναι συγκρατημένοι, όσον αφορά το τι θα συμβεί.

«Πήγε και ήρθε, οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή» τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Εδώ πέρα είμαι δεν έχω κάτι νεότερο. Ήθελα να ακούσω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό θα περίμενα το ακούσω αυτό η αλήθεια είναι. Ό,τι γνωρίζουμε είναι πως ήταν μια πολύ αργή διαδικασία η οποία χρειάζεται εξαιρετική υπομονή από όλους. Από την Παρασκευή δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν. Έχει μεταφερθεί από Μονάδα Αυξημένης Φροντιδας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και παρακολουθούν με περισσότερες λεπτομέρειες αυτά που χρειάζεται να παρακολουθήσουν κάναμε κάποιες ενέργειες που χρειάζεται. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο όποια ιδιότητα κι αν έχουν, δημοσιογράφους, γιατρούς, όσους τον αγαπάνε. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί», σημείωσε η Κατερίνα Πετράκη.

«Το αισθάνομαι ότι είναι τόσο τυχερός, είμαστε τόσο τυχεροί χρόνια αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε να γίνει ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου, να βρω κάτι να με κρατήσει. Οι γιατροί μας λένε υπομονή είναι συγκρατημένοι πήγε και γύρισε αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή, ότι πήγε και ξαναγύρισε. Είναι σε καταστολή ακόμα δεν έγινε προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν, μόνο στην πολύ αρχή αλλά ήταν πολύ νωρίς δεν ολοκληρώθηκε προσπάθεια, κάναμε πολύ προσεκτικά βήματα. Είναι από την Πέμπτη το απόγευμα διασωληνωμένος. Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανά γίνει προσπάθεια από σωλήνωσης. Κάθε μέρα μπαίνω μέσα να τον δω για πολύ λίγο αλλά εντάξει είναι ψυχοφθόρο. Περιμένω τη στιγμή που θα βγει για να φύγουμε μαζί, αυτό, τίποτα άλλο. Η κόρη μου τώρα γνωρίζει τα πάντα της έχω πει ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους ανθρώπους η ζωή έχει δοκιμασίες», πρόσθεσε.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του γνωστού τραγουδιστή.

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις. Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια – Κάηκαν δεκάδες φορέματα και νυφικά

Ιστορική ήττα Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – Με ποντιακό χορό πανηγύρισε ο νικητής Εκρέμ


[ad_2]

Source link

Related posts

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο τραγουδιστής

“Μάρτυρας Κατηγορίας”: Οι ανακοινώσεις της παραγωγής και του σκηνοθέτη ύστερα από ρεπορτάζ

Θα μπορούσε να είναι από την Ελλάδα το ΒΙΝΤΕΟ αλλά δεν είναι!!!

Αφήστε ένα σχόλιο