AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Συγκλονίζει ο Γιάννης Σεβδικαλής: «Το τρένο με χτύπησε μετωπικά, πέρασαν από πάνω μου δυο βαγόνια» (vid)

[ad_1]

Περιέγραψε το ατύχημα που είχε με το τρένο αλλά και πώς σώθηκε.

Ο αθλητής Γιάννης Σεβδικαλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε και στο ατύχημά του.

«Πήγα να περάσω τις γραμμές του τρένου, ήμουν στο Γκάζι και πήγαινα προς την Ιερά Οδό. Και ως φυσιολογικός άνθρωπος κοίταξα να δω αν ερχόταν το τρένο και όλα καλά, δεν υπήρχε θόρυβος, σήμανση, τίποτα. Και ξαφνικά όταν ξαναγυρίζω το κεφάλι μου το τρένο ήταν ακριβώς δίπλα μου με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια, με κουτρουβαλούσε 20 μέτρα. Δεν είχα λιποθυμήσει και δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει, ότι είμαι ζωντανός. Ήταν ένα θαύμα πραγματικά. Σύρθηκα, βγήκα έξω. Είχα τις αισθήσεις μου μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο», είπε.

«Σημαντικό που είχα τις αισθήσεις μου κατά τη διάρκεια του ατυχήματος γιατί ξέρω από τι γλίτωσα και ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή. Με το που είδα το άσπρο του νοσοκομείου χαμογελούσα που ήμουν ζωντανός και έχει περάσει αυτός ο πόνος», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Έχει χαραχτεί στο μυαλό μου η πρώτη φορά που περπάτησα ξανά χωρίς υποβοήθημα. Πήγα για καφέ. Μετά το ατύχημα μάθαινα να περπατάω σαν μωρό. Σηκώνεσαι πρώτα δίνεις βάρος στα κολοβώματα – έτσι λέγεται το σημείο του ακρωτηριασμού – γιατί πονάει πάρα πολύ στην αρχή και μετά ένα βήμα την ημέρα μέχρι να φτάσεις να κάνεις 10 βήματα», τόνισε ο Γιάννης Σεβδικαλής.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πέθανε ο Νίκος Κωτσάκης, ο εμβληματικός τροχονόμος της Λ. Κηφισίας

Τo NBA live στο Gazzetta

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες: Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας

Αφήστε ένα σχόλιο