AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Πολιτικα

Συνάντηση Κασσελάκη- Τσακαλώτου πριν τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

[ad_1]

Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Προηγήθηκε συνάντηση Κασσελάκη – Τσακαλώτου με πρωτοβουλία του δεύτερου

Σύντομο τετ α τετ στην Κουμουνδούρου είχαν πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο κ.Τσακαλώτος ζήτησε από τον κ.Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές, ενώ σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, είπε ότι ο πρόεδρος του κόμματος του απάντησε ότι «θα μεριμνήσει, θα κοιτάξει σοβαρά το θέμα».

Ειδικότερα, ο κ.Τσακαλώτος μετά τη συνάντηση, που έγινε με δική του πρωτοβουλία καθώς πήγε στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, δήλωσε: Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα όμως ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια που έχει για τα σχέδια που έχω δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Να το λύσει αυτό. Με άκουσε νομίζω με θετικό τρόπο θα δούμε τι θα κάνει και αν το λύσει αυτό θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε κ το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ποσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα. Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω η να λύσει το θέμα είπε θα το μεριμνήσει, θα το κοιτάξει σοβαρά. 
Στην ερώτηση αν αποτελεί προϋπόθεση για να μείνει ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ η απόσυρση των διαγραφών, ο κ.Τσακαλώτος απάντησε ότι δεν έβαλε τέτοιο ζήτημα. 

Ακολούθησε στην Κουμουνδούρου η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Στην συνεδρίαση μετέχουν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στον απόηχο της απόφασης του προέδρου να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα. Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευσή του Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.

Πηγή: skai.gr

[ad_2]

Source link

Related posts

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καλωσορίζει θερμά τον διορισμό νέας προσωπικής απεσταλμένης του γγ των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο

Τεμπονέρας: Τι θα έλεγα στην ομιλία μου αν δεν ήταν η διχαστική τοποθέτηση Κασσελάκη

Κασσελάκης: Το κράτος οφείλει να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για υγιή επιχειρηματικότητα

Αφήστε ένα σχόλιο