AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας-Τουρκίας στη ΛΑΕΔ-Τι θα μπορούσε να πει ο κ.Δένδιας

[ad_1]

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί στις 11.30 το πρωί , με τον ομόλογό του της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ.Δένδιας που ως ΥΠΕΞ επιχείρησε -αραιά και που- με διακριτικό τρόπο να αποστασιοποιηθεί από την μυστική διπλωματία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει λογικά πολλά να πει στον Τούρκο ομόλογο του.

Για παράδειγμα ότι είναι παράδοξο σε περίοδο ύφεσης στα ελληνοτουρκικά να έχουν αυξηθεί δραματικά οι παραβιάσεις στα χωρικά μας ύδατα να είναι αυξημένες σε σχέση με το 2022 που βρισκόμασταν σε περίοδο «μη προσέγγισης».

Ο μηδενισμός των παραβιάσεων στον εναέριο χώρο από τους Τούρκους δεν έχει μείνει αναπάντητη από την ελληνική πλευρά που έχει μειώσει την αεροπορική της δραστηριότητα.

Μπορεί να του  επισημάνει ότι θα πρέπει να εξηγήσει στους Αρχηγούς του, ότι ακυρώνουν την όποια προσπαθεια επιμήκυνσης της περιόδου ύφεσης, όταν κάνουν δηλώσεις περί Γαλάζιας Πατρίδας, όπως έκανε πρόσφατα ο αρχηγός του τουρκικού ναυτικού.

Πολλά μπορεί να του αναφέρει, αλλά νομίζουμε ότι τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα ειπωθεί…

[ad_2]

Source link

Related posts

Αντίδραση της Αθήνας στα σενάρια για S-300-Τα ελληνικά οπλικά συστήματα δεν θα δώσουν το φιλί της ζωής στους παραπαίοντες Ουκρανούς

aitoloakarnanianews

Στρατιωτικοί με 35 χρόνια υπηρεσίας πέρασαν τις εορτές με 93 ευρώ! Απόλυτη αδιαφορία για το προσωπικό

NYT: «Κίνδυνος να εξαφανιστεί μία ολόκληρη γενιά ανδρών στην Ουκρανία»

Αφήστε ένα σχόλιο