AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης”: Εκδήλωση με ομιλητή τον Λάζαρο Καμπουρίδη για τα 101 χρόνια από την υπογραφή της Λωζάνης

[ad_1]

Εκδήλωση με ομιλητή τον αντιστράτηγο ε.α. Λάζαρο Καμπουρίδη για τα τα 101 χρόνια από την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης” το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στις 18.00, στο ξενοδοχείο Lazart, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Σωματείου:

Με αισθήματα χαράς και ελπίδας σας καλούμε στην εκδήλωση Εθνικής Μνήμης για την Συνθήκη της Λωζάνης και τα 101 έτη από την υπογραφή της.

Η εκδήλωση μας θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 και ώρα 18.00, στο ρετιρέ του ξενοδοχείου Lazart, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, οδός Κολοκοτρώνη 16,

Με ομιλητή τον Λάζαρο Καμπουρίδη, αντιστράτηγο εν αποστρατεία.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο:  [email protected] ή [email protected]

Ή τηλεφωνικά, στο 6932347840.

Το βιογραφικό του Λάζαρου Καμπουρίδη

Ο Λάζαρος Καμπουρίδης γεννήθηκε στη Βέργη Σερρών το 1967. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας το 1984 όπου και εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων το 1988. Υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες του Όπλου των Τεθωρακισμένων και διετέλεσε Διοικητής όλων των κλιμακίων μέχρι και Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας. Για το έργο του στα θέματα πληροφοριών για την Τουρκία, του απονεμήθηκε 3 φορές Εύφημος Μνεία από 2 Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας, κάτοχος MBA από το Nottinngham Trend University, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του ΔΠΘ, και υποψήφιος Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Διετέλεσε Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στη Διοίκηση CIMIC GROUP SOUTH στην Ιταλία, μέλος της Ελληνικής Διπλωματικής Αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη την περίοδο 1995-1999, και Ακόλουθος Άμυνας στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα και στο Μπακού ως παράλληλη διαπίστευση την περίοδο 2013-2017. Αποστρατεύθηκε τον Μάρτιο / 2022.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σάββας Καλεντερίδης: Υπάρχουν τεκμήρια για να στήσουν στον τοίχο τον Νετανιάχου;

Συρία: Νεκροί οκτώ άμαχοι από τουρκικούς βομβαρδισμούς

Σταύρος Καλεντερίδης: Πάγωμα εξοπλισμών: Παράδοση κυριαρχίας στους Τούρκους

Αφήστε ένα σχόλιο