[ad_1]
Στα Showcooking και τα Workshops που πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας, Έλληνες Σεφ που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο καθώς και ο διάσημος Βέλγος Σεφ Mark Costers, δημιούργησαν πρωτότυπα και μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου, μαγειρεμένα φυσικά με τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα Μύδια Πιερίας. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα φρέσκα Μύδια Πιερίας, σε διάφορες συνταγές, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο σε όλους τους επισκέπτες.
Παρόντες στην «Horeca Expo 2023», η οποία ολοκληρώνεται, αύριο, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου Πιερίας Αναστάσιος Δραγάνης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Ρούσσος και τα μέλη Δημήτριος Δραγάνης και Χρυσούλα Κατσάρα.
[ad_2]