AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Τα 57 παιδιά των Τεμπών θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη»

[ad_1]

Σε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε η Εύη Δρούτσα για την τραγωδία των Τεμπών, με αφορμή τη φετινή Eurovision.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σου Σου» και ανέφερε σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη: «Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική και δεν ξέρω και ποιο κόμμα να ψηφίσω. Μόνο τον Κασσελάκη συμπαθώ. Εγώ αυτή την μέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου και θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Σε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτωθήκανε και που θα βλέπανε τη Eurovision».

Στη συνέχεια η Εύη Δρούτσα εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στη φετινή Eurovision. «Για να πάρει λεφτά η Ελλάδα; Πού να τα δώσει; Στους νεκρούς; Στους πλημμυροπαθείς; Κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν. Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν».

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει είναι όλο κομπιουτεράδικο

Αναφερόμενη στον σάλο που δημιουργήθηκε με τα σχόλιά της για τον στίχο «τα τα τα» στο «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο η Ελλάδα διαγωνίζεται φέτος στην Eurovision, η στιχουργός επεσήμανε: «Το “τα τα τα” είναι του Μάριου Ψιμόπουλου, δεν είπα ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον της ΕΡΤ και της Μαρίνας Σάττι. Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision είναι όλο κομπιουτεράδικο. Ακούω κάτι από το εξωτερικό, το οποίο δεν θα το πω ποτέ. Άλλο τι ξέρεις και άλλο τι βλέπεις».

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο είδος μέδουσας από την Ερυθρά Θάλασσα στη Ρόδο – Τι να κάνετε σε περίπτωση επαφής

“Οθόνες το όπιο των λαών, τελικά;” Σκέψεις και συναισθήματα της συγγραφέως Σταυρούλας Αποστολίδου


[ad_2]

Source link

Related posts

Η αγορά ακινήτου αξίας 600.000 ευρώ και η απάντηση της ηθοποιού

Οι στρατιώτες και η πόρτα: Τρελό γέλιο, vid

Κωστής Μαραβέγιας: Η εφηβεία είναι ηφαίστειο, το “Milky Way” έχει χαρακτήρες στην πρώτη νιότη

Αφήστε ένα σχόλιο