AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Την προσεχή Τετάρτη (3/1) η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

[ad_1]

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου 2023.
Τη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής, ισόγειο) συγκαλεί ο Χαράλαμπος Μπονάνος ως πλειοψηφών Περιφερειακός Σύμβουλος της Αχαΐας, ως μεγαλύτερης Περιφερειακής Ενότητας, ο οποίος θα είναι και ο προεδρεύων.
Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται δύο θέματα, η εκλογή και συγκρότηση του Προεδρείου, όπως επίσης η ψήφιση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Περιφερειακής Επιτροπής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στις 03 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 165 και 175 του ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 14 και 19 του ν. 5056/2023, εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

Χαράλαμπος Μπονάνος

Related posts

Ο τρόπος να τρώτε υγιεινά όταν δεν έχετε χρόνο να μαγειρέψετε

aitoloakarnanianews

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται οι διοργανωτές του Παναιτωλιώτικου καρναβαλιού

aitoloakarnanianews

Σε ρυθμούς Καθαράς Δευτέρας οι Αιτωλοακαρνάνες- Κούλουμα με σαρακοστιανά και μουσική

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο