AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Τιμήθηκαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου – Το «ευχαριστώ» της ΚΕΔΕ με μια μεγάλη κίτρινη καρδιά

[ad_1]

Τιμήθηκαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου – Το «ευχαριστώ» της ΚΕΔΕ με μια μεγάλη κίτρινη καρδιά


  • Το τμήμα της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου τιμήθηκε για το έργο του από την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, με την στήριξη της Kärcher.

  • Νωρίτερα το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας με την παρουσία του γνωστού σεφ Γιώργου Τσούλη αλλά και προσκόπων φωταγώγησαν με κίτρινο χρώμα διτην κίτρινη καρδιά 

  • Ένα στολίδι που διαφέρει από τα άλλα, μια μεγάλη κίτρινη καρδιά, τοποθετήθηκε από το πρωί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στη σχετική πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με την στήριξη της Kärcher, λέγοντας «ευχαριστώ» με αυτόν τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο σε όλους τους εργαζόμενους του τμήματος της καθαριότητας.

Πρόκειται για τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, για να διατηρήσουν το Δήμο καθαρό και το έργο τους αναγνωρίζεται με αυτή τη μορφή ηθικής  επιβράβευσης.

Μάλιστα, φέτος η αναγνώριση αυτή έγινε ευρύτερη, καθώς αρμόδιο κλιμάκιο της ΚΕΔΕ, συνοδεία του γνωστού σεφ Γιώργου Τσούλη, βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για να τιμήσει με τον τρόπο αυτό τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου τμήματος του Δήμου Αγρινίου!

Παράλληλα όμως και ο Δήμος Αγρινίου έχοντας ως στόχο να ευχαριστήσει και να τιμήσει τους υπαλλήλους αυτούς φωταγώγησε με κίτρινο χρώμα, εκτός από την κίτρινη καρδιά στην πλατεία Δημοκρατίας, το Δημαρχείο, την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κλπ.

Μιλώντας στη «Σ» ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Παπαδημητρίου και εξηγώντας τι είναι η πρωτοβουλία της «κίτρινης καρδιάς» της ΚΕΔΕ, που γίνεται με την στήριξη της Kärcher, αλλά και για το πώς επιλέχθηκε φέτος να βραβευτεί το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου τόνισε:

«Κάθε χρόνο βραβεύεται το συγκεκριμένο τμήμα, αυτό της καθαριότητας, ενός Δήμου ανά την Ελλάδα. Φέτος επιλέχθηκε να βραβευτούν οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Η κίτρινη καρδιά, που είναι το σύμβολο της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ που γίνεται με την στήριξη της Kärcher, συμβολίζει το κίτρινο γιλέκο που φοράνε οι εργαζόμενοι του τμήματος της καθαριότητας στο δρόμο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που σκοπό είχε να τιμήσει τους εργαζόμενους, αλλά και στο πλαίσιο της «καθαρής εβδομάδας» (20 με 26/11/23) φωταγωγήθηκαν με κίτρινο χρώμα κτίρια όπως το Δημαρχείο της πόλης και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδας).

Με τον τρόπο αυτό μπορέσαμε πιστεύω να τιμήσουμε τους συνανθρώπους μας που εργάζονται στο τμήμα της καθαριότητας. Η επιλογή από την ΚΕΔΕ γίνεται ανάλογα με το μέγεθος των Δήμων και την προσφορά της εκάστοτε υπηρεσίας. Ο Δήμος Αγρινίου διαθέτει μεγάλη έκταση και η προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου τμήματος κάθε ημέρα και όλο το 24ωρο είναι εξίσου μεγάλη και δύσκολη, ενώ πάντα φέρουν αποτέλεσμα εξασφαλίζοντας στους δημότες ένα καθαρό περιβάλλον».

Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ με την «κίτρινη καρδιά» γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση με τον γνωστό σεφ έγινε προχθές στο Παλαιό Φάληρο, χθες στην Καλαμάτα και φυσικά σήμερα στο Αγρίνιο.

Να επισημάνουμε επίσης πως η παρουσία του κ. Τσούλη έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο των παραβρισκόμενων όσο και των περαστικών, οι οποίοι μάλιστα ενημερώθηκαν για την βράβευση του συγκεκριμένου τμήματος του Δήμου Αγρινίου, χειροκροτώντας την ενέργεια αυτή.

Θύμιος Κομματάς στο «Δυτικά FM 92,8»: Αλλαγή νοοτροπίας και προσλήψεις για περισσότερη καθαριότητα

 

[ad_2]

Related posts

Δ. Τραπεζιώτης: Σε ποιους καταλογίζει ευθύνες για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Γιώργος Παπαναστασίου: Νέα αρχή, νέα χρονιά για το Δημοτικό Συμβούλιο

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Η Μητρόπολη τίμησε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς ανήμερα των Τριών Ιεραρχών (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο