AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Το πιο επιδραστικό πρόσωπο όχι μόνο για τον πλανήτη αλλά και για το κρασί η Τέιλορ Σουίφτ

[ad_1]

Mπορεί να υποστηριχθεί ότι είναι η μεγαλύτερη influencer στον κόσμο όσον αφορά το κρασί, αυξάνοντας τις πωλήσεις οποιαδήποτε φιάλης που φαίνεται να πίνει, όπως δείχνει μια πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram που αναλύεται παρακάτω.

Μπορεί να ρίχνει παγάκια στο κρασί της, όπως κάνει στο ντοκιμαντέρ Miss Americana, αλλά έχει επίσης δηλώσει με λιγότερη αμφισβήτηση την αγάπη της για ένα καλό Pinot Grigio και Sauvignon Blanc.

Παρακάτω γίνεται μια ανάλυση των άλμπουμ της με τα κρασιά που ταιριάζουν σε ολόκληρη τη συλλογή της, συμπεριλαμβανομένων των ‘Taylor’s Versions’, όπως θα απαιτούσαν οι Swifties.

Taylor Swift – Prosecco

Το πρώτο της country ντεμπούτο αξίζει ένα φρουτώδες και αφρώδες κρασί Prosecco.

Fearless – Pinot Grigio

Ένα ακόμη άλμπουμ στο οποίο η Taylor αρχίζει να αναπτύσσει την προσωπική της φωνή.

Ένα φρέσκο και δροσερό Pinot Grigio θα ταιριάξει ωραία με αυτό το άλμπουμ το οποίο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του κοινού.

Speak Now – Chardonnay

Οι γεύσεις μήλου και ανανά ενός δροσερού Chardonnay είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός με αυτό το άλμπουμ.

Red – Pinot Noir

Εδώ έρχονται τα μεγάλα σουξέ, και η συγγραφική μουσική δεξιότητα της Σουίφτ που εμβαθύνει σε εξαιρετικά δημοφιλείς «ύμνους» που όλοι γνωρίζουμε καλά, αναπτύσσοντας το στυλ της σαν ένα καλό, τρυφερά παρασκευασμένο Pinot.

1989 – Sancerre/Sauvignon Blanc

Φαίνεται ότι το αγαπημένο κρασί της Τέιλορ είναι το Sancerre – Celestin Blondeau Cuvée Des Moulins Balès Sancerre Sauvignon Blanc 2014 – και καθώς αυτό ήταν το πιο δημοφιλές της άλμπουμ, φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα.

Reputation – Champagne

Οι Swifties αγαπούν αυτό το άλμπουμ για την απόλυτη αυτοπεποίθησή και γυναικεία ενδυνάμωση, όπως αντιπροσωπεύεται στο τραγούδι “…Ready For It”. Μόνο ένα κρασί πολυτελείας θα συνδυαστεί απόλυτα με αυτό το άλμπουμ.

Lover – Chenin Blanc

Μετά από μερικά χρόνια και πολλά βραβεία Grammy, η Taylor αρχίζει να εισέρχεται σε πιο χαλαρή φάση στην καριέρας της, και το άλμπουμ Lover δίνει πολύ την εντύπωση ενός εκλεκτού Chenin Blanc. Ίσως μια φιάλη Mhudi από τους Global Chenin Blanc Masters να είναι ο τέλειος συνδυασμός για αυτό το άλμπουμ.

Folklore – Cabernet Sauvignon

Η Σουίφτ μπαίνει στο δάσος με αυτό το φθινοπωρινό folk-pop άλμπουμ με τη βοήθεια του Aaron Dessner των The National. Οι έντονες γεύσεις  ενός Cabernet Sauvignon είναι τέλειες για αυτό το άλμπουμ.

Evermore – Syrah

Προερχόμενο από παρόμοια ερεθίσματα με το Folklore, το Evermore είναι ένα άλμπουμ που αξίζει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά μαύρων και κόκκινων φρούτων και την αίσθηση μαύρου πιπεριού αυτής της εξαιρετικής ποικιλίας σταφυλιού.

Παρά το γεγονός ότι το άλμπουμ περιλαμβάνει ένα τραγούδι με τον τίτλο ‘Champagne Problems’, το Syrah είναι ο ιδανικός σύντροφος για το Evermore.

Midnights – Gaslighter Rosé

Η Σουίφτ απολαμβάνει μια φιάλη Gaslighter Rosé με τους συναδέλφους και μουσικούς των The Chicks, όπως φαίνεται σε μια πρόσφατη ανάρτηση του παραγωγού και συνεργάτη της, Jack Antonoff, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου τραγουδιού της, ‘You’re Losing Me’ που κυκλοφόρησε το 2022. Το Gaslighter rosé παράγεται από τη Gundlach Bundschu της Sonoma, χρησιμοποιώντας σταφύλια Pinot Noir.

Οι Swifties έσπευσαν να επισημάνουν ότι η εικόνα που τραβήχτηκε κατά το Midnights, θα μπορούσε να είναι μια αναφορά στη σχέση της με τον Joe Alwyn, η οποία έληξε νωρίτερα φέτος.

Αλλά μπορεί βέβαια να της αρέσει απλώς το κρασί.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αγροτικές Ειδήσεις: Χ.Μαυρίδης: Η Π.Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ φέρνει το μέλλον της γεωργίας στην Ελλάδα

Βιολογικό θέλει το μέλλον της επιτραπέζιας ελιάς τόσο η αγορά όσο και η ΚΑΠ – Ελαίας Καρπός

Θέση στα Παγκόσμια Συστήματα Αγροτικής Κληρονομιάς ψάχνει η Ελλάδα

Αφήστε ένα σχόλιο