AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Το Julia EVOO από Κονσερβολιά στα κορυφαία ελαιόλαδα του Ελαίας Καρπός

[ad_1]

Παράγεται από την ποικιλία Κονσερβολιά  Άρτας από οικογενειακό ξηρικό ελαιώνα άνω των 100 ετών, που αναπτύσσεται σε λοφώδη περιοχή στα 330 µ. Η ελαιοποίηση γίνεται αυθηµερόν µε τη συγκοµιδή µε τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, ενώ η εµφιάλωση πραγµατοποιείται εφόσον «ηρεµήσει» το ελαιόλαδο και χωρίς φίλτρα. Σηµειώνεται ότι το Julia ήταν το ένα από τα δύο ελληνικά ελαιόλαδα που κατέκτησαν ∆ιπλό Χρυσό µετάλλιο στον φετινό Athena IOOC και του απονεµήθηκε η διάκριση του Καλύτερου Ελληνικού Ελαιολάδου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο πρωτογενής τομέας καταλύτης λύσεων απέναντι στην κλιματική κρίση

ΦΡΕΣΚΑ Πηγη ΟΠΕΚΕΠΕ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2024!!

Γνώση και διασύνδεση κάνουν τη διαφορά στους επαγγελματίες αγρότες

Αφήστε ένα σχόλιο