AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Τρόμος για τον άνδρα με το μαύρο τζιπ που προσπαθεί να αρπάξει παιδιά

[ad_1]

Ποιος είναι ο άνδρας με το μαύρο τζιπ; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ευβοίας, που ερευνούν τρία περιστατικά απόπειρας αρπαγής ανηλίκων, τα οποία φέρεται να σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σε δύο γειτονικούς δήμους.

 Κάμερες ασφαλείας στο Μαντούδι έχουν αποτυπώσει ένα μαύρο όχημα με φιμέ τζάμια να προσεγγίζει ένα 9χρονο κορίτσι και ένα 9χρονο αγόρι με λίγα λεπτά διαφορά σε διαφορετικούς δρόμους του χωριού, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει τον οδηγό του. Μια τρίτη καταγγελία κάνει λόγο για ένα αντίστοιχο περιστατικό στο χωριό Τριάδα, του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, με τις Αρχές να εξετάζουν αν οι αναφορές των παιδιών συνδέονται, αλλά και ποιες είναι οι προθέσεις του άγνωστου οδηγού του μαύρου τζιπ.

«Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;», φέρεται να είπε ο άνδρας στο 9χρονο αγόρι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα του στις Αρχές. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε συναντήσει τον μαθητή που κατευθυνόταν στο φροντιστήριο στις 18:45 της περασμένης Πέμπτης, στην οδό Μεταλλωρύχων. Αρχισε αμέσως να του κάνει ερωτήσεις και στη συνέχεια του πρότεινε να τον ακολουθήσει, όμως ο 9χρονος αρνήθηκε και κρύφτηκε πίσω από ένα σταθμευμένο όχημα. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στις 17:30, είχε προσεγγίσει σε άλλο δρόμο στο Μαντούδι και την 9χρονη. «Κοριτσάκι, θες να σε πάω στο σπίτι σου; Μπες μέσα να σε πάω. Ελα μέσα, δεν θα πάθεις τίποτα», φέρεται να είπε ο οδηγός πριν το κορίτσι αρχίσει να τρέχει με κατεύθυνση το σπίτι της.

Και οι δύο καταγγελίες έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα την Παρασκευή, με τα παιδιά να περιγράφουν έναν άνδρα περίπου 50 ετών με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικά οχήματα. Από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές φαίνεται ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, που όμως δεν έχει εντοπιστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Οσον αφορά στην καταγγελία στο χωριό Τριάδα, οι Αρχές αναζητούν δύο άγνωστους άνδρες που φέρεται να επιχείρησαν να αρπάξουν ένα 12χρονο κορίτσι από στάση λεωφορείου το πρωί της Παρασκευής. «Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οτιδήποτε αξιοπερίεργο ή ύποπτο, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, απευθύνοντας έκκληση στους γονείς για επαγρύπνηση και προσοχή.

Related posts

Ημερίδα με θέμα «Γυναίκες του Αμβρακικού» την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στο Μενίδι

aitoloakarnanianews

Η καπνεργάτρια που πυροβολήθηκε από χωροφύλακα στο μεγάλο συλλαλητήριο του Αγρινίου. Η κηδεία ήταν βουβή διαμαρτυρία…

aitoloakarnanianews

Καινούργιο: Του έκλεψαν τα παντζούρια από το σπίτι του!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο