AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Τρόφιμα που πρέπει πάντα, μα πάντα, να βάζεις στην κατάψυξη

[ad_1]

Είναι τα παρακάτω:

  • Ζωμός λαχανικών και κοτόπουλου: Καλό είναι να διατηρήσετε όλα τα θρεπτικά συστατικά του, διατηρώντας τον στην κατάψυξη μέχρι να τον χρειαστείτε!
  • Ψωμί ολικής άλεσης: Μπορείτε να το διατηρήσετε για 3 ολόκληρους μήνες!
  • Μαγειρεμένα φασόλια και φακές: Όταν περισσεύουν! Για ναέχουμε έτοιμα κάθε φορά που θέλουμε να τα καταναλώσουμε.
  • Φρούτα: Τα παγωμένα φρούτα είναι ιδανικά για το πρωινό σας αλλά και τα smoothies. Ωστόσο, μην αποθηκεύετε φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό!
  • Πιπερόριζα: Δύναται να διατηρηθεί μέχρι και για έναν χρόνο! Μάλιστα, αν μπορεί να ετοιμαστεί και χωρίς απόπυξη!
  • Μυρωδικά σε σακουλάκια: Για να βάζετε στο φαγητό φρέσκα μπαχαρικά, κι όχι αποξηραμένα!
  • Λαχανικά: Τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα! Ισχύει το ίδιο με τα φρούτα αναφορικά με εκείνα που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό!

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Εμμηνόπαυση: Tai Chi, sports Chanbara – Spochan

Ποιες ασκήσεις είναι καλύτερες για πρόληψη και θεραπεία

Ένας άνθρωπος πεθαίνει κάθε 5 μέρες από εγκαύματα στην Ελλάδα

Αφήστε ένα σχόλιο